Knowing Me, Knowing You

Hej

Solen strålar och det ser ut att bli en kanonbra lördag. Igår hade jag en himla bra fredag även om alla delar kanske inte gick så som jag önskade. Men you never know nästa gång styr stjärnor annorlunda. Knowing Me, Knowing You. Jag fick även uppleva Rademachersmedjorna i Eskilstuna vilket var mysigt.

Knowing Me, Knowing You

Jag samlar ju på vackra mysiga pärlor det känner ni som följer mig till. Igår fann jag en ny pärla i Eskilstuna. Jag var där tidigt på förmiddagen innan de skulle öppna upp för höstlovsaktiviteterna som de hade på gården. Där kan man sitta som en fluga på väggen och kika runt i en av Rademachersmedjorna och se hur det kunde vara på 1600-talet.

Rademachersmedjorna är en plats där hantverk och tradition hålls vid liv. Eskilstuna kommun hyr ut flera av husen på området till hantverksföretag och hantverksföreningar. Där finns den välrenommerade restaurangen Jernberghska som snart öppnar upp sitt välbesökta och uppskattade julbord.Det går också bra att ta med egen mat och äta vid  något av alla picknickborden. Här får jag säga att jag la mitt fredagsfokus på att uppleva nytt.

Fredagspresent och fredagsfira

Väl hemma igen blev det en massa småfix och trix hemmavid i bästa träningstightsen och nya boken av Isabella i lurarna. Så himla skönt att strosa runt hemma och bara fixa, mysa, lyssna på bpok och snacka skit i telefonen med nya bekantskaper. Me like på min fredag helt klart. I fredagspresent fick jag en ny foundation. Jag fick för mig att prova på en ny som jag inte alls gillade och så jag fick klicka hem en som jag vet att jag trivs med. Idag hade den kommit i brevlåda så grattis Kamilla till en bra fredagspresent.

Fredagsfikan blev en snabb kaffe på smedjan i Eskilstuna men mitt fokus hamnade på att fira fredag istället. Så jag bjöd mig på ett glas vin medan jag strosade runt hemma.

 

5 thoughts on “Knowing Me, Knowing You

Add yours

  1. Du hittar alltid sådana guldkorn, Stället såg så mysigt ut. Hoppas helgen fortsätter i samma spår och att den blir fantastiskt.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: