Sveriges bästa priser

” Inlägget är i betalt annonssamarbete med Pokalhuset.se ”

Hej

Minns ni hur viktigt det var med både stora pokaler och medaljer när man var liten och aktiv inom idrotten. Jag minns särskilt min silvermedalj i en stor gympatävling på bom. Ska jag berätta en hemlis så vet jag faktiskt att den finns i skåpet i hallen. Än idag runt 35 år senare är den lika viktig för mig. Sveriges bästa priser, medaljer och pokaler finns hos Pokalhuset.se. Tänker särskilt på alla er som tänker arangera en tävling eller cup för barn eller ungdomar så får ni inte glömma att slå på stort med fina medaljer och stora pokaler.

Sveriges bästa priser

När hockeysonen spelade hockey i ett av landets bästa lag och det begav sig anordnade laget en fin inbjudningscup runt halloween, Ghost Invited Cup. Den cupen var välkänd över hela landet mycket tack vare lagets helt magiska lagledare Eva. En av sakerna som cupen var känd för var vandringspoklaen som var gigantisk. Ett av åren vann hemmalaget och monsterpokalen fick bo i Visättra hallen fram till nästa års cup. Vilka barn vill inte vinna och få hissa största bucklan av dem alla? Mitt tips är att gå all in för deltagarna kommer kämpa lite mera och spela hårdare för att få hissa vinnarpokalen. Tro mig jag vet.

Medaljregn är en skön känsla

Gymnastiken har alltid varit min idrott därför var jag lite extra glad när dottern valde sin falang av gympan och är aktiv inom truppgymnastiken. I gymnastikens värld är det medaljer som gäller när de finaste priserna ska fördelas. Återigen säger jag samma sak att ni föräldrar eller aktiva ledare inom barn och ungdomsidrotten ska lägga några extra slantar på medalajer och fina priser. För det är sådant som barn uppskattar. Jag minns själv känslan när jag fick medaljer hängandes runt halsen när jag tagit fina placeringar på tävlingar. Det är allt något speciellt lika som när vi ser stora idrottskvinnor och män får sina medaljer vid prisutdelningen. Högtidligheten är stor och blir ännu större när nationalsången spelas.

KRAM KRAM

3 thoughts on “Sveriges bästa priser

Add yours

  1. Klart det är speciellt att få medalj eller pokal när man vinner. Minns faktiskt inte om jag någonsin fått det. 🤔 kanske i fotboll men inget jag har kvar 😥

  2. Klart att det känns specialt att får en medalj eller pokl om man vinner något jag har aldrig fått varken medalj eller pokal ❤️

  3. Priser är alltid speciellt. Jag har en låda i källaren innehållandes en massa priser jag fick när jag spelade fotboll och innebandy. Känns trist att slänga dem på något vis. Kommer ihåg när dotterns lags vann en stor cheerleading tävling och fick en jättepokal, vad glada de var över den kan jag säga.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: