Tjuvstarta julen lite med adventsstjärnor

” Inlägget är i betalt annonssamarbete med Ljus & Miljö ”

Hej

I veckan smet jag in på en av mina favorit butiker och fastnade vi alla underbara adventsstjärnorna. Jag har en inre bild om hur jag ska ha ett fönster med flera olika stjärnor hängandes och lyser upp hemma i vardagsrummets stora fönster.Tjuvstarta julen lite med adventsstjärnor. Med alla fina julstjärnor som finns på marknaden är det svårt att vänta till första Advent.

Tjuvstarta julen lite med adventsstjärnor

Till nästa helg tänder Stockholm upp all sin julbelysning vilket jag är taggad på. Självklart tänker jag åka in och njuta av allt det juliga och vackra. Förr hängde man oftast bara upp adventsstjärnorna i sina fönster vid advent. Nu däremot används ofta adventsstjärnor som dekor och har tilllåtits  flytta in i våra rummet.

Jag som ofta ritar målbilder i livet eller kring olika miljöer – inredningar fastnade i förmiddags med mitt fönster. Inne hos Ljus & Miljö hittade jag flera olika stjärnor som mer än gärna skulle få pryda vårt fönster. De kan erbjuda över 2000 julprodukter vilket jag tycker är smidigt när det mesta finns på ett och samma ställe. För min egen del kommer jag behöva uppdatera med det mesta kring julen. Visste du att Ljus & Miljö har bedrivit Lampaffär sedan 1995 och nu är en av Sveriges största och mest välsorterade belysningsvaruhus. Nu vet ni det och vart ni ska vända er när det kommer till belysning.

Blinka lilla stjärna

Nej nu vill jag såklart inte att mina adventsstjärnor ska blinka utan lysa klart och vackert. Hur som helst så hittade jag fyra helt magiska stjärnor som jag är sugen på att ha hängandes i vardagsrumsfönstret. Tänk er denna kompinationen av stjärnor hängandes i olika höjder. Detta kommer bli så himla bra. Alla dessa finner ni inne hos Ljus & Miljö om ni också tycker om dem.

Adventsstjärnor eller ljusstakar

Vad föredrar ni? Stjärnor eller stakar? Förr var det mest stakar i mina tankar vilket säkert kommer av att det ibland kan vara lite klurigt att få stjärnorna att hänga fint och svårt att dölja sladdarna. Egentligen så vill jag ha en blandning mellan stjärnor och stakar och så får det säkert bli i nya hemmet. Måste visa en riktigt fin adventssljusstake jag hittade hos Ljus & Miljö.

KRAM

4 thoughts on “Tjuvstarta julen lite med adventsstjärnor

Add yours

  1. Nu gör tiden föredrar jag stjärnor i fönsterna. I köket kör jag dock med röd vita bollar I ljusslinga jag hänger på gardinen.
    I år kommer jag dock inte att julpynta då december är det mycket födelsedagsfirande och en resa innan jul. I år blir det som det blir.
    Du kommer få det fint I alla fall
    Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: