Tilda blir femton hela år idag

Hej

Idag för femton år sedan blev jag mamma för tredje gången. Tilda blir femton hela år idag. Som jag kämpade på alla sätt och vis när du kom in i mitt liv. All min kämpaglöd var värt varenda del. Jag visste i samma sekund, att mitt liv, själ, mitt hjärta och min kropp skulle slå, andas och leva dig. Ni skulle säkert bra gärna vilja veta vad jag fick genomgå under denna perioden men det får ni ta del av om jag vågar släppa min story.

Tilda blir femton hela år idag

Fast jag inte känner mig en dag äldre än 28 som jag var när jag blev mamma första gången inser jag att jag måste ha en helt annan ålder nu. Det är genom sina barn som man inser att tiden går. Att Tilda blir femton år idag är verkligen helt galet.

Min vackra underbara lilla flicka med så mycket liv, omtanke, livslust, talang äventyr och kärlek inom sig. Vart livet dig än tar, vart du än är, somna alltid med känslan och att mammas kärlek och närvaro består. Jag kommer alltid finnas vid din sida i vått och i torrt.

Tilda , jag älskar dig allt och lite till.

Grattis älskade lilla unge.

Kvällspromenad i regnet med kameran som sällskap

Tack men nej tack sa jag till min vän som minsann tyckte och tänkte att jag skulle behövt ett glas vin på Värdshuset en kväll som denna. Det fanns en bra sanning i det men jag ville bara få strosa runt i de fullaste mjukisarna och landa i soffan med en god kopp the. Behövde rensa tankarna och samla ihop mig inför morgonens möte men även samla Kamilla lite i mina tankar.

Trots att jag kanske borde vara lite deppig som bara fick ha födelsedagsbarnet halva dagen känner jag mig bubblig inombords. Tänk att jag vågade tänk att jag gjorde det. Jag visste väl att jag inte var en fegis längst in. Nu känner jag mig på g. På flera plan och har flera ess i rockärmen att både dra i och lägga. Tänk att en dag som denna känns så bra som den gör måste betyda att jag kommit en jäkla bra bit på väg.

Framtiden är i nuet

 

8 thoughts on “Tilda blir femton hela år idag

Add yours

  1. Stort gratis till Tilda. Tiden flyger verkligen iväg och du har helt rätt i att det är genom barnen man inser hur gammal man är. Typ så där mellan 25 och 30.

  2. Stort grattis till Tilda. Tiden springer verkligen iväg. Min yngsta är 28,, förstår verkligen inte och mina barnbarn fyller fem nästa år.

  3. men åh gratis till henne 🙂 tiden går så fort när barnen börjar växa. ja klart man gör allt för sina barn.

  4. Grattis till din femton åriga tjej i baland behöver man bara landa med en te kopp i soffan ♥️

Kommentera

Up ↑

%d