Easy Come Easy Go

Hej

Hoppas allt är bra med er. Jag har haft några dagar som varit bra. Men de två senaste har gett mig riktiga aha upplevelser. Just det, nu kan jag göra (…) utan att behöva tänka på repressalierna. Easy Come Easy Go. Vad faan var det för fel på mig? Vad var det som gjorde att jag inte såg? M (en gammal kärlek)… jag minns hur du brukade säga att inget är förevigt och att pengar spelar ingen roll. Precis som Petra Marklund sjunger på plattan som jag lyssnade sönder förra hösten och vintern. Under gårdagskvällens runda vågade jag lyssna på den igen. Tack Petra för bästa plattan som tog mig vidare i livet.

Easy Come Easy Go

I tisdagskväll satt jag i bilen och väntade på att Tilda skulle träna klart. Jag hade det himla bra där i bilen när jag pratade i telefon och lyssnade en bit på en podd. Som alltid när man sitter i en bil utan fläkten på blir det imma på rutorna. Plötsligt tog jag upp handen för att dra bort den och stannade liksom till i rörelsen. För visst fasiken tar man inte sina händer på en bilruta. För om man gör så blir det märken och fettet är så svårt att få bort och så vidare. Tro mig jag har lärt mig nu efter många år. Eller så ritar man i imman på rutorna bara för att man kan. Jag kan rita på rutorna i bilen igen om jag så vill. Gissa om jag ritade och skrev?

Fettfläckarna kommer säkert gå bort det tar säkert bara lite längre tid. Glöm inte bort att odla din nyfikenhet.

Ingenting är omöjligt

Förra fredagen träffade jag en helt fantastisk person Nanny Marianovic när jag var på Kina-Terapi. Hon väckte verkligen mig och mitt mindset väcktes ännu mera. Vilket resulterade i att jag bland annat lyssnade på ett avsnitt på Nutidens entreprenörer där hon medverkade. Hon har lite lika go och tänk som min gamla terapeut Maria som stod vid min sidan hela vägen tills henns bebis kom. Alltså jag tror egentligen att vi alla behöver sidekickar i våra liv för att våga.

”Fatta beslut med hjärtat men genomför dina ideér med hjärnan”

Nanny Marianovic

Ingenting är omöjligt det kanske bara tar lite tid. Allt handlar om att utveckla sin egen kraft och vishet. Min gamla terapeut sa till mig när jag var mitt uppe i allt och ingenting att. Ja du kommer vara rädd och ja du kommer göra det i alla fall. När det ända du behöver är dig själv vågar vi göra saker som vi inte annars skulle vågat. En sak är säker och det är att vi bara kan förändra framtiden. Det förflutna är kort som redan är lagda.

 

7 thoughts on “Easy Come Easy Go

Add yours

  1. Ja livet går upp och ner,,, och precis som du säger, Vi kan bara påverka framtiden, samtidigt påverkar vår ryggsäck oss så mycket hur gärna vi vill lägga den åt sidan.

  2. så sant de där med ingenting är omöjligt. allt går inte över en natt och man få alltid ta stegvis saker för o lyckas el komma en bra på bit på vägen 🙂

  3. Älskar citatet från Nanny! Det stämmer så bra.

    Gillar bilden på din hand mot bilruta, riktigt läcker bild.

    Härlig energi du har nu!

  4. Minns när man var liten och alltid ville skriva och rita i Imman på fönsterna men man inte fick för sin mamma haha… 🤣

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: