Akupunktur och Hollywood peeling

”Inlägget är i annonssamarbete med Kina Terapi”

Hej

I fredags eftermiddag hade jag som ni redan vet en fantastisk eftermiddag. Akupunktur och Hollywood peeling hos Kina-Terapi. Följ nu med mig på dessa behandlar hos dem. Wao är känslan av min stund på kliniken.

Akupunktur och Hollywood peeling 

Min nästa behandling var akupunktur hos Alexander. Akupunktur är en viktig del av den traditionella kinesiska medicinen. Behandlingsformen är över 2500 år gammal. Vilken går ut på att med hjälp av tunna nålar som sätts på specifika punkter på kroppen hjälpa kroppens energi att återbalanseras och på så sätt kunna läka.

Först började Alexander med att trycka och ta pulsen i min hand. Efter en stund berättade han vad han kände och fick fram. Allt som han berättade om mig och mitt mående stämde till pricka. Nästan så jag kände att det var lite läskigt att han bara genom att trycka och ta min puls komma fram till mina problem och brister just nu. Visste ni att det även finns något som heter akupressur som utgår ifrån samma principer som akupunktur till skillnad från nålarna.

Därefter sattes tunna nålar på de specifika punkter på min kropp som behövde dem. Allt för att hjälpa kroppens energi att återbalanseras och på så sätt kunna läka. När nålarna var på plats fick jag ligga och vila på bristen i 30 minuter medan jag lyssnade till lugn musik. Det gör inte ont att ha nålar. På ett ställe i ena foten kändes det lite när han satte nålen men den känslan försvann efter någon minut. I pannan var jag mycket spänd vilket gjorde att det var svårt att tränga in nålarna men det var inget som jag själv märkte eller kände något av.

Min känsla – Både under och efter behandlingen var jag avslappnad och välbefinnande. Ett lyckorus fanns i hela kroppen långt in på sena kvällen efter min akupunktur. Jag ville liksom inte sluta le på hela helgen. Den skillnad som jag märkt sedan i fredags är att jag sover mycket bättre. Huvudvärken som jag haft senaste tiden är borta plus att jag inte fastnat i de dåliga tankar som jag så ofta gjort sista tiden. Inne hos Lets Deal finns det några olika deal för er som vill prova på till bra pris.

Hollywood Black Laser Peel

Nu är det jag då och Jennifer Aniston, Angelina Jolie och Kim Kardashian som kör på Hollywood peeling. Min sista behandling var att göra Hollywood Black Laser Peel och återigen få träffa Krissy. Hollywood peeling är en behandling där man applicerar en kolmask på huden och låter den verka djupt i porerna innan den behandlas med laser. När laserstrålen träffar kolpartiklarna försvinner kolet från huden tillsammans med döda hudceller, sminkrester, olja och hudföroreningar.

Precis när lasern träffar huden låter det som en knallpulver pistol och det luktar även knallpulver i rummet. Det känns när kolpartiklarna försvinner så som att det studsar lite på huden vilket var en ny känsla som absolut inte gör ont. Känslan är att det kliar lite i ansiktet bara.

Min känsla – Efter kolmasken var bort fick jag även en härlig fuktmask. Jag kände mig som en prinsessa under hela dagen hos dem. Var det någon som hade glow i ansiktet i fredags så var det definitivt jag. Hörde faktiskt att jag strålade och det gjorde jag verkligen.

Nanny Marianovic som driver Kina-Terapi är en kvinna som gav mig så mycket kloka tankar och inspriation. Vill ni också bli smittade av hennes positiva inställning till livet och vår egen inre kraft tycker jag ni ska göra som jag och lyssna på när hon var gäst i Nutidens entreprenörer.

”All you need i you”

Stort Tack till en helt magisk eftermiddag hos er

Vi ses snart igen

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Akupunktur och Hollywood peeling

Add yours

  1. Fick akupunktur när jag var gravid och mådde otroligt illa. Vet inte om det hjälpte, åkte utomlands strax efteråt och miljöombyte kan visst också påverka. Men illamåendet avtog iaf! Fick också en ”whiskynål” i huvudet vid min första förlossning. Den har jag dock ingen aning om vad den gjorde, haha!

  2. Vad härligt det låter. Akupressur har jag hört talas om och flera av mina kollegor gick en sådan utbildning för flera år sen för att kunna använda på jobbet. Tror stenhårt på allt sådant, och även den traditionella vården tar efter.

Kommentera

Up ↑

%d