Häng med mig på Kina-Terapi

”Inlägget är i annonssamarbete med Kina Terapi”

Hej

I fredags eftermiddag hade jag några timmar som var helt magiska på alla sätt och vis. Häng med mig på Kina-Terapi. Är det någon gång som jag kan säga varit ett hallelujamoment så var det där och då. Jag har tidigare varit på både behandlingar och olika Spa-dagar men min stund på Kina Terapi är svårslaget måste jag säga. Hör ni häng med nu så ska jag försöka förmedla vart ni ska boka in er snarast.

Häng med mig på Kina-Terapi

Väl på Kina Terapi satt jag en stund och pratade med fantastiska Nanny Marianovic. Bara efter vårt första samtal kände jag wao vilken inspirerande kvinna. Hon spred både glädje, nytänk och massor med ny inspiration. Med mig in på första behandlingen hade jag en knuff i ryggen att ingenting i livet är omöjligt.

Jag provade på flera olika behandlingar under min eftermiddag hos dem. Innan jag går in på de olika behandlingarna jag gjorde. Måste jag berätta för er att är det någonstans ni ska gå för att komma närmre er bästa hälsa är det hos Kina-Terapi. De erbjuder traditionell kinesisk medicin och estetiska behandlingar sedan 2009. Behandlingarna utgår ifrån att hjälpa er att skapa balans och återvitalisera kroppen genom individanpassade behandlingar. Vilka alltid utgår ifrån dina specifika behov. Mottagningen har kvalificerade terapeuter inom Kinesisk medicin, legitimerad vårdpersonal och även en KBT-terapeut.

Häng med mig på Kina-Terapi

LPG för kroppen

Första behandlingen jag gjorde var LPG vilket jag bara hört gott om tidigare. Väl inne hos supertrevliga Krissy var det bara att byta om till en kroppsstrumpa. Kanske inte det allra sexigaste jag burit. Känslan var när strumpan kommit på som att bära för små tjocka strumpbyxor som inte gick upp i grenen.

LPG är en patenterad massagemetod som bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med en vakuumsug masserar hela kroppen. Om ni minns Teletubbiesarna som var stora för små barn i slutet på 90-talet och början av 2000 talet kommer kanske ihåg dammsugaren. Likt den dammsugaren var den stora maskinen.

LPG är även en bindvävsmassage som går djupt där syresättning och cirkulation kommer igång samtidigt som den reducerar envisa fettdepåer. Behandlingen kan även reducerar celluliter och ökar rörligheten i spända muskler. Är det något som vi kvinnor vill minska så är det väl våra envisa celluliter. Håller ni inte med? Inne hos Lets Deal finns en deal för er som vill prova på till bra pris.

Min känsla – Himmel och pannkaka vad jag njöt under behandlingen. Massagen var ljuvlig. Efteråt kände jag mig bara lycklig och enormt glad. Smilbanden var högre än de varit på bra länge. I kroppen var känslan lugn, harmonisk och avslappnad.

Följ även med mig på akupunktur och Hollywood peeling i nästa inlägg från Kina-Terapi.

 

 

One thought on “Häng med mig på Kina-Terapi

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d