Livsviktiga snack

”Inlägget innehåller annonslänkar från LYKO”
Hej

Dagarna har rullat på de senaste dagarna i en himla fart. Precis som jag önskade. Vad mer kan jag önska liksom. Helgen är inte slut ännu heller. Idag väntar promis med söndagsfika och ett glas vin på värdhuset i kväll. Livsviktiga snack om livet hade jag igår kväll på stan med Marina. Så himla skönt när man har vänner som tänker och är lite i samma sits som jag själv.

Livsviktiga snack

Först och främst måste jag som många andra beklaga ännu en dödskjutning mot unga vuxna i vårt samhälle. Vila i frid, Nils. Ingen kan undgått hans tragiska bortgång. Jag kan bara instämma med Joakim Lundell som jag tycker förde fram kloka ord efter artisten Einar avlidit. Hoppas att Sverige vaknar på allvar nu och inser orsak och verkan.

Kväll på stan 

Min lördag blev en kanondag. Först en härlig morgon med frukost i sängen följt av milen i benen. Väl hemma blev det en smarrig lunch med telefonen i örat. Kvällen avslutades med en kväll på stan med en vän. Vi smidde planer om en kommande helg i Nyhavn. Vem vet vi kanske till och med får till några varv på Tivoili i Köpenhamn på samma resa. Tänk att denna kloka och genomtrevliga människa kom in i mitt liv tack vare våra bloggar.

Nästan för bra för att vara sann

Min fredag blev så otroligt bra att jag stundtals fick nypa mig i armen för att förstå att det verkligen var på riktigt. Fredagsfokuset låg helt klart på att vårda och ta hand om mig och mitt inre. Jag höll till på Kina Terapi och hade kanske min bästa dag på allt bra länge. Mera om den upplevelsen kommer imorgon.

Bästa mascaran i fredagspresent

I fredagspresent fick jag bästa mascaran ever. Jag har alltid varit extremt skulle jag nog säga när det kommer till mascaror bestsämd om hur de ska fungera. Min gamla togs ur sortimentet och jag fick prova en ny förra gången. Vilken visades sig vara en tiopoängare. Så i dagens present fick det bli en ny.

Loreal Paris Telescopic False Lash Mascara Magnetic Black
Telescopic False Lash – En förlängande mascara med strechiga mikrofibrer.

Den teleskopiska borsten fångar varje frans – även de små och tunna fransarna.

Här hittar ni mascaran.

 

Valde smågodis istället för fredagsfika

Kan ni tänka er att jag dissade fredagsfika idag? Själv kan jag knappt det men som jag nämnt fikar jag inte fikabröd lika ofta längre. Suget finns liksom inte. Så om det går räkna säger jag att min smågodis påse fick bli fredagsfikat. Däremot så är planen att ta igen fikastunden idag söndag….

KRAM KRAM

 

5 thoughts on “Livsviktiga snack

Add yours

  1. Så klokt skrivet av Joakim Lundell. Det är otroligt tragiskt att en så ung människa förlorat livet, men samtidigt kan vi inte romantisera det livet. Pratade precis om det hemma. Härlig fredag, och bästa fredagsfokuset är att ta hand om sig själv. Bra jobbat.

  2. Jag läste någon som också hade skrivit bra om det men minns inte var det var någonstans. Hemskt är det iaf.

    Så härligt att ni har mötts i Blogglandia!

    Låter som en bra helg!

  3. Vad härligt att hitta någon som är i samma sorts i livet ❤️ låter som du har haft en mysig dag

Kommentera

Up ↑

%d