Rättegångspodden och frukostfrallor

Hej

Morgonstund har guld i mun. Jag tycker att det är ganska mysigt att kliva utanför dörren tidigt på morgon när det fortfarande är delvis mörkt ute. Höstluften är så frisk och härlig. Rättegångspodden och frukostfrallor från Fru Marias Bak blev en bra start på dagen. Varje gång jag kliver in på bageriet lovar jag mig själv att snart gå dit och äta frukost. Vem vet det kanske kan bli så i helgen.

Rättegångspodden och frukostfrallor

Alltså det är så mysigt med alla bageri och ställen som finns runt omkring oss här hemma. Tänk att jag återigen hamnade i samma område som jag en gång bodde i. Lite som att jag är tillbaka på utgångspunkten för att börja en ny resa som kommer ta mig med på nya äventyr i livet. Måtte denna resa bli en bra en för min del bara.

Hade jag orkat fixa till mig lite i morse innan jag lämnade Tilda på tåget hade jag garanterat tagit min frukostdag på bageriet idag. Väl hemma i soffan fick jag en riktigt mys i soffan. Det gick ingen nöd på mig alls.

Suck jag slog sönder kaffemåttet

Härom dagen när jag stod och bakade chokladmuffins den dagen till ära var jag klumpigare än klumpigast. Jag tappade elvispen två gånger. Helt galet. Hur svårt är det att hålla i vispen när jag vispar eller ska sätta ner den på bänken? Supersvårt måste det varit för en gång flög visparna på kaklet så det blev kladdigt. Andra gången tappade jag vispen så den slog sönder mitt lilla fina kaffemått från Prima Gård. Suck vad jag blev ledsen på mig själv. Så vad jag kommer att få i fredagspresent är ganska givet. Det kommer bli ett nytt kaffemått för jag tycker om de små fina måtten.

 

5 thoughts on “Rättegångspodden och frukostfrallor

Add yours

  1. Så gott att äta frallor från bageriet, så sällan man gör det, synd faktiskt. En sådan frukost är ju MUMS 😁 Har mer tid nu så kanske händer att det sker 🤪

  2. Men då har du kanske fredagsfikan på bageriet? Eller det räknas kanske inte som fika 🙂
    Vad sugen jag blev nu på att ta en fika på ett condis, bageri eller annat fik! Bara sitta och mysa och kolla på folk 🙂

  3. åhh asså finns ett bageri nere i centrum i den lilla byn jag bor i med. Och asså jag har tänkt så många gånger att dra in ditt och handla bröd där, asså jag glömer det jämt och fortfarande inte lyckats komit ihåg att satt in näsan där. Lite konstigt egetnlgien med tanke på hur länge man tänkt det och varit i krockarna med ändå glömt, visa saker har ju verkligen en förmåga att stanna i tanken och inte komma till skott i , såna saker man kanske borde skriva en hel lista i att göra typ en bucketlist ala tänk 100 gånger men inte kommit mig för 😂❤

Kommentera

Up ↑

%d