Ytterdörren ska välkomna

” Inlägget är i betalt annonssamarbete med Hemfint ”

Hej

Ytterdörren ska välkomna inte bara gäster utan även de beoende hem till sitt bo. Det ligger verkligen något i uttrycket att första intrycket kan sätta tonen för hela upplevelsen. Vackra och välkomnande entrér är något som säkerligen alla uppskattar.

Ytterdörren ska välkomna

Jag har en husdröm som jag haft hur länge som helst. Att en dag i livet bo i ett hus med en enorm veranda i Alabama stil säger jag men som husen på den Amerikanska Södern. På verandan ska det finnas både härliga möbler och gärna en hängmatta. Ljuvliga växter och en underbar trädtråd kring huset. Kan ni se er min dröm framför er? Ytterdörren vill jag ska vara en vacker dubbeldörr.

Dörrar från Hemfint

Dörrar är viktare än vad vi kanske tror. En dörr ska inte bara gå att stänga utan även kunna låsas och gärna vara en vacker detalj. Hemfint är ett byggvaruhus på nätet som erbjuder ytterdörrar, fönster, innerdörrar och badrumsprodukter av högsta kvalitet till Sveriges bästa priser och villkor.

Ytterdörrar vill jag gärna ha en vacker som syns och ger en välkomnande känsla medan när det kommer till innedörrar vill jag ha dem rena och utan en massa krusiduller. Hur ser era drömdörrar ut?

Ta er en titt hos Hemfint om ni går i byggtankar.

KRAM

6 thoughts on “Ytterdörren ska välkomna

Add yours

  1. Jag kan se din dröm framför mig precis för jag drömmer lite likadant – jag bor visserligen i hus – en gård närmare bestämt men inte alls på det sättet. Men dörrar är viktiga och jag är verkligen i behöv av en ny ytterdörr till köksingången – lika viktig den faktiskt. Jag har gärna spegeldörrar inne – då jag tycker de vanliga släta blir tråkiga.

  2. Ser det framför mig med den verandan. En välkommande entre gör så mycket, Då vi bor i en lägenhet har man ju svårt att styra över det tyvärr.

  3. ja håller med dig dubbeldörrar är verkligen super fint , jag tror ja gillar dörr nummer 2 av dom 3 längst ner mest personligen vet inte varför men den såg väldigt snygg och stilren ut 🤩👌

  4. har nog aldrig tänkt tanken men nu när jag läste inlägget så kan det ju stämma 🙂

  5. Dören är ju det första man ser när man besöker nån så alltid bra att få ett härligt intryck från början redan vid yter dörren

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: