Tur och retur till Långholmen

Hej

Idag har jag utmanat mig själv på flera plan. Inte nog med att jag gått till Långholmen inne vid Söder så har jag även varit samtalsstöd för allra första gången. Tur och retur till Långholmen med mina egna ben som motor. 14,3 km visade min steg app att dagens runda blev allt som allt. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv som bara går och går. Tror att mina rundor är bästa terapistunderna för mig.

Tur och retur till Långholmen

Har ni också varit med om känsla när det känns som livet bubblar inom er samtidigt som ni kämpar med en massa elände som måste läkas och redas ut? Skum känsla så det har ni säkert inte men livet leker liksom samtidigt som jag fortfarande utövar en strid med mitt bagage.

Hur som haver idag gav jag mig iväg mot Söder. Jag skulle lämna tillbaka en sak som jag lånat av en vän i krokarna så då kunde jag lika väl gå åt det hållet. Väl framme vid Hornstull blev det ett varv på Granit innan jag gav mig ut längs Bergsunds Strand och ut på Långholmen.

Tänk att man kan älska sin stad så mycket

Jag känner mig nästan tjatig när jag gång på gång skriver att jag är kär i Stockholm. Men vet ni vad jag är upp över öronen kär i denna vackra underbara stad. Jag kan inte få nog liksom. Nu får ni som stannar kvar följa med mig runt runt vid Bergsundstrand och Långholmen.

Ikväll blir det filmtajm i soffan under filten bara för att jag kan och en eller annan timma i telefon. Höll på att glömma att säga något ord om när jag var samtalsstöd idag på telefon medan jag gick min runda. Första minuterna var det lite läskigt sedan var det som att prata med vem som helst som behövde råd och stöd av en likasinnad. Personen som jag talade med var glad och nöjd med min insats vilket kändes så skönt. Tänk att kunna vara ett stöd för någon som verkligen behövde på prata.

 

 

 

 

5 thoughts on “Tur och retur till Långholmen

Add yours

  1. Vilken härlig promenad och jag förstår din förtjusning. Jag kan känna samma,sak om mitt Malmö. Hörde nyligen en Ystadbo som hade upptäckt Fula Malmö med nya ögon. Och hon fick ge sig lite
    Kram Kajsa

  2. Tycker att det låter fantastiskt att du utforska din älskade stad till fots! Det skulle vi alla göra egentligen ju. Jag går en del med hunden, men tyvärr blir det ofta samma rundor eller iaf i samma områden. Men jag ska faktiskt försöka utmana mig själv i helgen och gå på några nya ställen!

  3. Som jag känner igen mig i det du skriver. Det bubblar på insidan samtidigt som man dras med en massa skit.
    Aldrig tjatigt att älska Stockholm. Det är en fantastisk stad och jag kan inte heller få nog av den.
    Du är så grym och kom ihåg att det är nu det vänder och blir vår tur. Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: