Framåt uppåt och leva fullt ut

Hej

Jag har en konstig känsla av speed i hela kroppen idag och har haft några dagar nu. Viljan av att komma framåt uppåt och leva fullt ut är på topp. Samtidigt som jag är så enormt trött. En himla konstig ekvation att få ihop.

Framåt uppåt och leva fullt ut

I förmiddags har jag haft hantverkare här som skulle fixa med några saker i badrummet. Nästa vecka ska snickaren komma igen och fixa lås eller magnetlås kanske det heter på köksluckorna vilket saknades när vi flyttade in och de inte fått hem förrän nu. Det är en sak som är fördelen med att bo i hyreslägenhet igen att SKB fixar det mesta som blir tokigt och går sönder. Till skilland från när man bodde i huset då fick man själv fixa eller öppna plånboken för att någon annan skulle fixa felen.

Framåt och leva ut det är mitt motto några dagar nu när jag är ansvarsfri från barn. När det inträffar måste jag springa fort känns det som för att hinna med allt och lite till.

Skapa djupupplevelse i bilder

Annars så har mina senaste dagar handlat mycket om att lära mig att skapa djupupplevelser i bilder med hjälp av förgrund, mellanplan och bakgrund. Placerar man information i alla delarna knyter man samman bilden ur ett journalistiskt synsätt. Vilket är hela kursen syfte då vi läser just bildjournalistik.

Jag kan inte bestämma mig vilken av alla bilder som jag ska använda mig av att lämna in i detta momentet. Vid varje moment lämnar vi in en bild samt ger en förklaring till varför och hur vi tänkt kring den. De andra gångerna har det varit enkelt att välja bild men denna gången går det bara inte. Hur svårt kan det vara egentligenkan man ju fråga sig. Tror minsann att den där fröken duktig vill ha ett finger med i spelet, tyvärr.

Har ni lust att hjälpa mig? Vilken tycker ni er se mest djup i?

Dags att hoppa vidare för ikväll blir det teater.

3 thoughts on “Framåt uppåt och leva fullt ut

Add yours

  1. När jag läser din och även Marinas blogg känner jag igen mig i så mycket. Ni sätter ord på mina känslor. Då det kommer till bilderna tycker jag bild 1 är den som beskriver det du vill få fram bäst.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: