Den eko-rakade revolutionen

” Inlägget är i betalt annonssamarbete med The Nukka.co ”

Hej

Rakar ni er fortfarande med plast? Nu om någongång är det verkligen dags att göras sig av med de hyvlarna. Den eko-rakade revolutionen gör nu entré på marknaden. Mer än 5 miljarder plasthyvlar slängs runt om i världen varje år. Det är en galet mängd plast som kommer att sitta där ute i århundraden.

Den eko-rakade revolutionen

Dags att säga hejdå till plasthyvlar för alltid. Nukkas rakhyvlar ger dig den mest effektiva, prisvärda och hållbara rakningen du någonsin hittar. Genom att blanda vårt kända svenska hantverk med några av de bästa miljövänliga materialen på marknaden kan de garantera dig den bästa prestandan med stor miljöpåverkan.

Varför ska man välja NUKKA?

Att vara  och tänka hållbart ligger i tiden. Nu är det verkligen dags att vi alla försöker rädda vår älskade värld. NUKKA är världens första och ända 100% nedbrytbara engångsrakhyvel. De lämnar inga som helst spår kvar i naturen. Målet är att få bort en miljard ton plast från kroppsvård ur haven innan 2024. Självklart hjälper jag till och använder från och med nu hyvlar från NUKKA.

Det är nästan lite för bra för att vara sant att kunna använda sig av helst plastfria och miljövärnliga nedbrytbara hyvlar. Håller ni inte med? Att de dessutom är riktigt snygga med sina bambuhandtag gör upplevelsen lite extra.

Ta er en titt på dessa hyvlar.

KRAM KRAM

2 thoughts on “Den eko-rakade revolutionen

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: