Hälsade på hemma hos mig 1993 igen

Hej

Min helg har verkligen varit lugn och skön. Precis vad jag behövde efter en ganska tuff vecka. Hälsade på hemma hos mig 1993 igen. Jag berättade i veckan att Wille börja kika lite på områden och var han eventuellt skulle kunna tänka sig att köpa bostad i. När vi i veckan såg att min gamla lägenhet där jag fick första handskontrakt i december 1993 var det ingen snack om saken. Vi skulle så klart gå på visningen. Det kan inte vara varje dag som sonen kollar på mammas gamla lägenhet.

Hälsade på hemma hos mig 1993 igen

Ni anar inte vad jag tyckte om eller till och med älskade min lilla lägenhet som var min från december 1993 till samma månad 1996. Jag levde livet när jag bodde där och var med om både det ena och andra äventyret. Idag var vi på visning hemma hos mig eller inte. Köket var sig likt. Det nya var att det fanns mosaik över diskbänken och spisen. Sedan hade de även målat och gjort om lite i städskåpet. Min sista dag där ristade jag nämligen in ett Kamilla 96 i ena väggen i skåpet. Den var borta då det var omgjort i skåpet. Självklart tittade jag in för att få se om den var kvar.

Om Wille är intreserad tror jag inte för han önskar sig en balkong och lite större än vad denna lilla ettan är. Men det var fint på något sätt att få gå in hemma hos mig igen. På min tid var det hyresrätter men från 2003 var allt omgjort till bostadsrätter.

Fotat samarbete, promis och seriemaraton

Lite si så där lagom weekend mood skulle jag säga. Plugga skulle jag också gjort men den energi på det fanns inte tyvärr. Fick in milen idag igen. Kan ni tänka er att fem av sju dagar denna veckan har jag gått lite över en mil. Inte alls illa pinkat måste jag få säga.

På tal om serier så måste jag tipsa på Maid som går på Netflix. Jag körde maraton på den igår och idag. Den passade mig som handen i handske och fick mig att steckkika på en serie.

6 thoughts on “Hälsade på hemma hos mig 1993 igen

Add yours

  1. Jag har också streckkollat på Maid i helgen. Fy fasen vad jobbigt det var emellanåt, kände så starkt för Alex och hennes jäkla otur! Blev tacksam över hur bra jag har det och hur bra vi har det i Sverige generellt måste jag säga.

  2. Kul att få återse lägenheten ovh trist att din inristning var borta. Skönt att du haft en lugn helg med serie och att kunna hämta andan. Kram

  3. Vad kul att få komma in i din lägenhet igen. Kan tänka mig att det hänt mycket under de trettio åren. Maid har jag inte tittat på, men kanske kan vara värt att se. Vi letar ny serie nu igen.

  4. Men vad kul att du är i din lägenhet i gen 🤗 skönt att ha en lugn helg med serier 🤗

Kommentera

Up ↑

%d