Att det blev helg känns bra

Hej

Vaknade upp utan väckerklockan efter att äntligen sovit riktigt bra igen. Så himla skönt och välbehövligt måste jag bara få säga. Att det blev helg känns bra efter en vecka som varit ganska så intensiv för både kropp och själ. Det har känts som om något jagat mig hela veckan. Varje dag har det varit något jobbigt att ta tag i vilket har tagit både kraft och energi utav mig.

Att det blev helg känns bra

Igår eftermiddag hade jag ett starkt samtal med min terapeut som efterått kändes så befriande på något sätt. Vet inte om ni kan förstå men känsla efteråt var befriande på något sätt. Tror att det var det samtalet som jag kanske gått hela veckan och väntat på. Att få ha kloka och kompetenta människor i min helande process är enormt skönt och säkert viktigt också.

Benen bara går och går

Visst är det fantstiskt skönt att vara ute och gå så mycket som jag gör. Men mycket av dessa rundor är säkerligen lika mycket terapi som motion för mig. Kan ni tänka er att under två av veckans rundor har hon eller jag då till och med joggat bitvis. Det är jag lite stolt över för jag har en dröm om att bli en joggare framöver igen. Inte så att jag kommer ställa upp i Stockholms Maraton men att kunna njuta av att springa är en dröm jag har.

Fredagsfokus fick bli att ge mig ut med en meditation i lurarna. Jag kände mig lite små cool när jag drog på mig en av dotterns alla jackor och fick två personer som bemötte mig att min jacka var supersnygg.

Fredagsfikade hemma i soffan med chokladglass efter dagens samtal. Ibland är bästa fikat ändå alltid hemma. Då man oftast redan vet med sig att det som man bjuder sig själv på är gott.

Fredagspresenten fick bli ett par nya kostymbyxor med lite tajtare stil runt rumpan med raka ben. Jag har redan några liknande men det börjar tappa lite form och jag visste med mig att dessa är perfekta då jag redan hade provat dem i butik. Så på dessa blev det ett klick till bara mig…Varsågod Kamilla.

 

5 thoughts on “Att det blev helg känns bra

Add yours

  1. Min fredagsfika blev glass den med. Så galet gott . Bra fokus det där. Promenader är så mycket mer än motion, Tid att fundera, frisk luft och så enkelt att alla kan göra det.

  2. Att inte behöva vakna till ett alarm är ju det bästa som finns tycker jag med. Skönt att du vaknade utvilad, hade med en intensiv vecka 🙂

  3. Här blev det glass för hela familjen ikväll 🙂 Alla gillar olika smaker så det fanns så många olika halvätna förpackningar i frysen, haha!
    Grymt bra att du går så mycket! Skulle själv vilka öka på mina rundor med hunden, men det känns som om det alltid är något annat som gör att jag inte går så långt som jag hade velat.

  4. Ibland kan det bara skönt att få lätta sitt hjärta till någon som inte dömer och kan skapa steg på vägen för att må bättre. Motion är också en bra terapi, den hjälpte mig genom en fruktansvärd period måste jag säga. Kram

Kommentera

Up ↑

%d