Julklappar till anställda och kunder

” Inlägget är i annonssamarbete med Eriksson Reklam ”

Hej

Tro det eller ej men det är snart dags att fixa med julklappar. Inte bara till sina nära och kära för är du även företagare så är det brukligt att man ger julklappar till anställda och kunder. Jag som själv arbetat många år i förskolans värld vet hur uppskattade dessa julklappar är. Såklart är de klapparna med en liten extra tanke lite speciella.

Julklappar till anställda och kunder

Skulle jag däremot varit företagare som vill önska mina anställda och kunder en riktigt god jul och tacka för året som gått är det svårare att bli personlig då det ofta handlar om många klappar. Därför är det verkligen smart med företag som Eriksson Reklam som är verksamma med att sälja klappar och gåvor. De har levererat julklappar till företag, kommuner, statliga verk och landsting ända sedan början av 90-talet.

Nya och tillfälliga skatteregler för 2021

Från och med i år är det nya regler för att ge bort gåvor till sina anställda vilka kan vara bra att ta sig en titt på. Detta är vad som gäller för 2021:

Skattefritt får företag ge upp till 2.500:- inkl. moms i gåva som julklapp till sina anställda. För julkorgar, delikatesslådor & godis innebär det 2.232:- och andra julgåvor 2.000:- exkl. moms.

Populära julgåvor är gåvokort, julkorgar och godissäckar

Att köpa julklappar till personal med stor spridning i intressen och åldrar kan vara svårt. Våra gåvokort med upp till 400 st valmöjligheter kan då vara en bra lösning. Hur ska man tänka och planera? Vad skulle man själv helst föredra? Personligen så tycker jag alltid att det är roligt med en paket vilket blir en spänning när den öppnas. Samtidigt som det är enormt smidigt att köpa gåvokort där mottagaren själv i lugn och ro kan välja sin klapp eller gåva.

Gåvokort är ett kort fyllt av vårt fint sortiment. Mottagaren kan då själv välja mellan hundratals produkter ur flera olika produktkategorier. Något som jag tycker är så fint att att man även kan skänka till välgörenhet då det finns många olika organisationer att välja bland.

Julkorgar eller delkatesslådor är en liten favorit hos mig. Att få en korg fylld med godsaker är inte många som kan motstå. Det finns allt från korgar med julbord till ostdelkatesser att välja mellan.

Julgodis är alltid en uppskattad klapp. Är man som jag en gottegris så gillar jag denna typen av julklappar. Allt är en smaksak där inköparen får ta sig en funderare på vad kunderna och de anställda ska få till julgåva.

KRAM

4 thoughts on “Julklappar till anställda och kunder

Add yours

  1. Jobbar inom kommunen och ofta har vi fått rätt tråkiga julklappar. Lite dubbelt då många inte tycker att vi ska få något då det är våra skattepengar det handlar om. Samtidigt så kan jag anse att så mycket en kommunalarbetare ger till samhället så borde vi vara värda någonting.
    Däremot har vi de senaste åren fått gåvobevis och kunnat välja själva.
    Samtidigt har vi fått en del från vår arbetsgivare de senaste åren. Lagom till semestern fick vi en extra slant. Som mest 3500 kr extra. Det var baserat på tjänstgöringsgrad och hur nära vi jobbade människor som hade eller kunde få covid. Det var väl vi och äldreomsorg som är närmast tänker jag.

  2. Vad kul att du delar med dej av julklapps tipps till företag korgar värkar vara populärt min kille får det nästan varje år från sitt jobb❤️

  3. känns som alla är så tidigt med att fixa julklappar. jag brukar inte köpa förräns sista dagen typ 🤣

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: