Flyttfirma i Stockholm med stor erfarenhet

Hej

Hör ni det är otroligt mycket att tänka på inför en flytt. På alla sätt och vis måste jag tillägga som själv nyss flyttade ut ur ett gemensamt boende. Många trådar och bitar att hålla koll på och i mitt fall enormt mycket nya saker som behövde införskaffas. Flyttfirma i Stockholm med stor erfarenhet är något som jag tänker anlita nästa gång det blir dags för mig att flytta och byta bostad.

Flyttfirma i Stockholm med stor erfarenhet

Som i de allra flesta branscher finns det aktörer som är äkta och kan sin sak. Samtidigt som det finns en del oseriösa företagare. Flera blir säkert lockade av lägre priser och blir lovade snabb service vilket kanske inte alltid hålls. Jag tror däremot på att satsa på flyttfirmor med stor erfarenhet och ett gott rykte så som flyttfirma Peter Åkare. 

Flyttfirma Peter Åkare  som funnits sedan 1984 skräddarsyr flytten efter era behov med sitt fina servicetänk och erfarna personal som kan flyttbranschen.

Gratis flyttkartonger med leverans

Något som jag fastnade för med Peter Åkare är att när man anlitar dem som flyttfirma lånar de ut flyttkartonger. Supersmart för dessa kartonger kostar en slant samt att när man väl är på plats så behöver man sällan ett helt förråd med bara ihopvikta kartonger. De både levererar och hämtar kartongerna åt er. En himla praktisk lösning tycker jag.

Pris inom 6 timmar alla dagar i veckan

Det är inte många företag som ger sina eventuella kunder ett pris inom 6 timmar från att de skickat in en offert. Jag gillar snabba puckar och tycker det är helt perfekt. Att de sedan även har konkurrenskraftiga priser är ännu ett plus. Alla deras uppdrag är ansvarsförsäkrade, miljövänliga och enligt Sveriges Åkeriföretags regler.

Tips inför en flytt

Börja med att boka in flyttdag och även flyttstädning om ni är intresserade av det tidigt så ni inte står där i sista minuten och inte fixat med flyttfirma om ni tänker använda er av det. Säg upp hyreskontrakt om ni lämnar en sådan bostad och glöm inte att ändra alla abonnemang i god tid. Tänk även på att se till att framkomligheten till bostäderna är fria och goda så flyttpersonalen enkelt kan jobba. Värdesaker så som pass, smycken och annat av värde är alltid bäst att ta hand om själva. Ge era blommor och växter en extra tanke och ta hand om dem själva. Vintertid fryser de lätt sönder så tipset är att ta hand om dem själva.

Hos oss på Peter Åkare är dina ägodelar i trygga händer

KRAM

Kommentera

Up ↑

%d