Tjäna pengar till klassen

” Inlägget är i betalt annonsssamarbete med Säljdirekt ”

Hej

Hur många är vi som minns våra egna skolresor när vi slutade 9:an? Tjäna pengar till klassen  idrottsresor och cuper kan idag göras på många olika sätt. Jag minns min resa till Zell am See på flera olika sätt. Nu är det bra länge sedan jag själv slutade årskurs 9 och det var dags för skolresan som många längtade till. På min tid som är uppvuxen nere i Småland sålde klassen frallor som vi köpte in från ett av kommunens bageri. Föräldrarna fick nog turas om att vara ansvariga för hämtningen och se till att rätt antal blev beställda om jag minns rätt.

Tjäna pengar till klassen

Säljdirekt hjälper klasser och lag att tjäna pengar med minimal arbetsinsats.Vilket blir möjligt genom försäljning av välkända, högkvalitativa, väl efterfrågade och prisvärda produkter. När man behöver få in pengar till en kommande resa för klassen eller sitt favorit lag kan det vara svårt att hitta vad och varifrån man ska beställa produkterna som man ska sälja. Ett säkert kort är att välja något av de redan etablerade företagen på marknaden. Säljdirekt startades år 2010 och är en del av Tulpankungen-familjen, som grundades redan våren 2001.

Säljdirekts fyra hörnstenar

När man startar upp ett säljprojekt för klassen eller laget vill man att det ska gå smidigt och ta så lite tid och kraft som möjligt. Samtidigt som man vill sälja bra produkter med kvalité till bra priser så produkterna är enkla att sälja.

  • Hög förtjänst
  • Konkurrenskraftigt pris
  • Hög kvalité
  • Smidigt & enkelt

En annan sak som kan vara bra att ha i åtanken kan vara att det bör vara lätt att sälja vare sig det ska säljas direkt eller genom att säljaren tar upp beställningar och levererar när varorna kommit. Personligen har jag och många med mig tyckt att produkterna bör vara lätta att sälja i fikarummet på jobbet. Att bara lägga fram en broschyr och förklara att dottern säljer till sin skolresa är lätt och enkelt.

Samtidigt aom barnen själva bör kunna vara delaktiga och sälja produkterna direkt. För yngre barn blir försäljngen mer verklig när de ser att varorna börjar ta slut i säljkorgen de har med sig på sin säljrunda.

Varje paket ger bonus

Varje paket ger förutom grundförtjänsten en bonus. Så här fungerar det att sälja med Säljdirekt:

Först bestämmer ni er för vad och vilket antal ni vill sälja. Det går enkelt att både se och räkna på vinsten vid varje produkt på hemsidan vilket är smidigt. Därefter är det dags att beställa hem varorna om ni önskar sälja direkt. Väljer ni att ta upp beställningarna innan leverans så gör ni det det. Varorna levereras på önskad dag och plats till er. Där efter har ni 30 dagar på er att sälja och returnera om ni skulle på några varor över. Till slut betala fakturan och behåll vinsten till er skolresa, cup eller lagaktivitet.

Lycka till med era försäljningar via Säljdirekt

KRAM

2 thoughts on “Tjäna pengar till klassen

Add yours

  1. Jag var med några gånger och samlade ihop pengar till klassresan i 9an, minns att vi sålde hemkola! Sedan bestämde jag mig för att inte åka med eftersom mina klasskamrater var så elaka mot mig och då hjälpte jag heller inte till med försäljning. Dock, ett par veckor innan det var dags ångrade jag mig igen och valde att inte låta mina klasskamrater styra. Så jag och min pappa åkte hem till min klassföreståndare efter överrenskommelse och betalade min del kontant så jag kunde åka med och jag ångrar mig inte!

  2. Jag minns inte att vi sålde något när jag gick i skolan, men å andra sidan åkte vi inte på någon lång klassresa heller 🙂 Jag minns dock att vi sparade pengar varje vecka. Nu finns det ju ganska roliga saker att sälja. Köpte tulpaner en period när en klass sålde det. Jag hann glömma varje vecka att jag skulle få en bukett hemlevererad så det var som en överraskning varje gång 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: