Söndagshäng på Fondueboden

Hej

Ny vecka har smugit igång redan och jag tror verkligen på att denna blir kanon. Kan en vecka börja bättre än kanelbullefest kan man ju fråga sig. Söndagshäng på Fondueboden med glatt sällskap. Annars blev det mestadels plugg och derby på dumburken. Helt underbart att landet äntligen öppnat upp så livet kan levas fullt ut. Bästa av allt att AIK vann debyt igen. Heja Gnaget i år är det er tur att hem guldet igen.

Söndagshäng på Fondueboden

Hur som haver vaknade jag jag idag till att jag blev välgodkänd på uppgiften som jag lämnade in igår. Bra start på veckan måste jag säga när fint omdöme följde. Annars så är bulldegen redan satt allt för att ena sonen som jobbar eftermidddag kväll ska hinna få några bullar i magen.

På tal om Marcel så har hjärtmuskelinflammationen läkt bra. Det finns ett litet ärr kvar på hjärtat men läkarna bedömde honom i början av förra veckan att han kunde börja jobba igen som idag. Ni kan ju bara gissa själva om han blev glad när han äntligen börjat få leva som förr igen.

Fondue är nog inte min grej

Visst hade vi en kanontrevlig kväll på Fondueboden men maten var inte alls tänkt eller planerad för vegetatianer eller veganer. Så både jag och Elisabeth tyckte att vi fick lite futtig mat. Hade jag vetat vad vi skulle få hade jag helt klart gått på skaldjursfondue för den såg helt magisk ut.

Fondueboden är Stockholms ända renodlade fonduerestaurang med anor från 1999. De sägs vara restaurangen med flest kockar, där borden brinner och där du gör jobbet. Men att dela grytor med någon annan är allt lite charmigt. Jag pratade nog lite för mycket för många gånger hade jag nog överlagat min mat så den glidigt av ner i grytan.

Desserten såg så smarrig ut men jag bangade faktiskt den. Jag var mer än mätt på alla mina grönsaker.

 

 

4 thoughts on “Söndagshäng på Fondueboden

Add yours

  1. Det var verkligen längesen jag åt fondue. I min ungdom någon gång 🙂 Vad tråkigt att du inte var helt nöjd med maten. Fortfarande är det svårare för vegetarianer ute. Min ena dotter äter inte kött.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: