Vad menar du? Jag förstår inte dig

Hej

Hoppas att ni haft en underbar helg så här långt. Jag har inte varit aktiv här inne under helgen. Trots att jag haft saker för mig hela tiden. Livet rullar på nu igen vilket är både roligt och skönt. Men en sak har gnagt i mig den senaste veckan handlar om. Vad menar du? Jag förstår inte dig. Flera gånger har jag skrivit och pratat om energitjuvar och deras beteenden vilket får mig att kräkas. Inte gör det saken lättare när jag då är halvmedial säger jag (vad jag nu är vet i katten) när jag ser och kan känna vad andra tänker och gör och så vidare. Senaste veckan har dessa flings som jag kallar dem kommit flera gånger om dagen.

Vad menar du? Jag förstår inte dig

Man lär andra människor hur de ska behandla dig. Vilket betyder att när människor lär känna dig så lär de sig samtidigt hur de kan behandla dig. Och du lär dig samma sak med dem.
Generellt kan man säga att de beteende du tolererar från andra kommer att betraktas som acceptabelt i framtiden. Det är därför en energitjuvs dåliga behandling av dig delvis är ditt eget fel. Du har inte lärt honom/henne hur man ska behandla dig helt enkelt.

Personer som vill andra väl är livräddare till karaktär och framför allt emparter är extra känsliga och riskera att bli fångade i energitjuvarnas aura. Dubbel jackpot för mig alltså. Jag har alltid och är säkerligen fortfarande en livräddare som vill andra väl och mer än gärna hjälper andra med sina egna problem i livet vilket gjort att tjuvarna dragits till mig. Säkert för att de känt att jag gärna hjälper, lyssnar och finns där för andra i vått och torrt. Suck säger jag bara för jag blir så trött.

Du har förmodligen själv lärt de här energitjuvarna att det är ok att behandla dig illa. Du har gjort det genom orden du använder, handlingarna och till och med med din tystnad. Om du väljer att stanna kvar i ett samtal med någon som är taskig mot dig, svär eller kallar dig för saker så har du lärt dem att det är ok att bete sig så mot dig.

Plocka bort ytan vem är du då

Vad är det egentligen som gör att dessa tjuvar alltid låter sina behov gå först. Eller vad är det som gör de talar om vad som är fel hos andra och sätter andra på plats. Varför spelar de alltid offer och har så mycket enorma problem som de inte ens vill ta itu med? Varför pratar de på hela tiden om sitt och sina problem hela tiden tills samtalet är färdigt och lyssnaren inte ens orkar säga något?

Vem finns under denna hävda sig och tycka synd om ytan? Om vi behöver bete oss på detta sättet är det något stort som saknas i livet eller själen. För det måste sitta i vårt inre och vara en saknad, rädsla, otrygghet, skam. Framör allt en längtan efter att vara på andra sidan och vara den självsäkra personen med en självkänsla som står stadigt på jorden. Yta, makt, pengar, socialstatus och skönhet är ingenting utan bara lager som vi lägger på våra själar. Finns inte statusen eller till exempel pengarna där finns det många som leker i tanken att den finns där och skryter hävdar sig  och tar andras energi till en värld som inte finns utan bara är yta.

Energitjuvar sluta ta min energi för den lilla jag har behöver jag själv

KRAM KRAM

7 thoughts on “Vad menar du? Jag förstår inte dig

Add yours

  1. Fina du. Sådana finns överallt. Man blir helt dränerad. Speciellt då dessa alltid talar om för andra hur mycket empati dom har. Det var lite tufft att höra att vi drar till oss dessa energitjuvar själva…

  2. Försöker alltid uppmana andra att göra sig av med energitjuvar – men visst är det lättare sagt & gjort. Speciellt för en sån som mig som är konflikträdd…

  3. energi tjuvar är så otroligt onödigt o ha i sina liv. plockat själv bort många .

  4. Energitjuvarna finns överallt och det gäller att se dem bara. Det är så lätt att bli tagen för givet och det tillåter verkligen andra att göra som de vill. Ta hand om dig fina du. Snart måste vi ses igen och prata om livet.

  5. Energi tjuvar finns tyvärr över allt det gäller att bara veta vad som är vad och inte låta dom ta din ergi jag har varit med om många sådan mänskor

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: