Hängmatta från Tropilex

” Inlägget är i betalt annonssamarbete med Tropilex ”

Hej

Hör ni äntligen har jag blivit med hängmatta igen. I huset hade vi en hängmatta på ställning  den var egentligen Roberts. Det var så skönt att ligga i den och sakta gungas tills jag somnade. Hängmatta från Tropilex. Jag har klurat länge och väl om var och hur jag skulle kunna få till en hängmatta igen. Nu tror jag faktiskt att jag har en plan som Sickan i Jönssonligan säger.

Hängmatta från Tropilex

Överallt när jag går mina rundor här hemma i villaområderna ser jag många tomter som har hängmattor i sina trädgårdar. De kan hänga under äppelträd eller på andra ställen som ser mysiga och avkopplande ut. Jag är glad att jag äntligen blivit med en alldeles egen hängmatta från Tropilex. Frågan är nu bara var jag ska hänga den. Funkar det med hängmatta på balkongen eller behöver jag hänga den i trädgården hos en god vän kanske. Visst skulle det kanske kunna hänga mattan på balkongen eller andra alternativet. I sista fall får jag hänga den hos mina föräldrar. Grejen är den att de inte alls har en sådan trädgård som jag vill att min hängmatta ska hänga i.

Ps jag har fått klartecken att hänga mattan hos en vän i hens trädgård om planen på balkongen inte kommer funka.

Alla borde slappna av mer

Det är verkligen en sanning som stämmer överrens för oss alla. Tropilex tillverkar vackra hängmattor. Hängmattorna är handvävda och tillverkade för hand av traditionella hängmattvävar i Colombia och Indien. Tropilex övervakar produktionen av alla sina produkter på nära håll. Genom att de själva  besöker fabrikerna och följer arbetsförhållandena och dubbelkollar kvaliteten för säkerthets skull. 

1% For The Planet donerar Tropilex 

Tropilex är stolta medlemmar av 1% For The Planet och donerar minst 1% av sina årliga intäkter till miljövänliga organisationer. Sånt gillar vi alla när företag gör eller hur. Miljötänk går jag igång på. De försöker skicka sina paket på ett miljövänligt sätt i begagnade lådor och i allmänhet återvinna så mycket förpackningar som möjligt. Tro mig att jag blev överraskad när kartongen var megastor så jag fick kämpa för att få hem den från posten. Lådan de använde hade säkert gått några varv runt jorden.

Gör som jag – planera redan nu för nästa vår och sommar

Jag har redan planerat och inhandlat flera saker för nästa vår och sommar på balkongen. Nya krukor och växter är redan i jorden. Pelargonhyllan är i planeringsfasen och så nu även hängmattan som fått sin plats och fästen för att få upp och ner den när det är dags. G

Gör som jag bli med hängmatta från Tropilex. De har ett enomt stort utbud och även flera fantastiska hängstolar om man hellre vill ha en sådan för sin avkoppling.

KRAM KRAM

 

3 thoughts on “Hängmatta från Tropilex

Add yours

  1. Vad tur att det verkade fungera bra med detta samarbetet för din del. Jag fick förfrågan i somras och jag var på, men hade motfråga… De slutade bara att svara!! Tyckte jag är dålig. Hoppas du får till det med din hängmatta och kan njuta extra mkt i den.

  2. det är så myssigt med hängmatta. vi hade det oxå i mkn familj ich det blev lätt att man hade dvårt o gå upp från den på sommaren…

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: