Stockholm Beauty Week

Hej

Idag hängde jag en stund på Stockholm Beauty Week Sthlm City Congress/Norra Latin. Innan jag klev innan för dörren gick jag en runda på Åhlens för att få med mig några saker som stod på listan. Tanken var att smita ner på Blue Berry och köpa med en smoothie men de hade inte kvar sin butik på Åhlens så dagens shake fick komma från Joe the Juice. Vilket var ett himla blått alternativ.

Stockholm Beauty Week

Det blev en Blue Magic från Joe the Juice mycket på grund av namnet. Blue Magic kallade vi nämligen min gamla blå älskade Cheva van. Nog för att jag tycker om min lilla Rosie men mina chevor gick var riktiga pinglor. Tror knappt att de kan finnas någon mera smart och praktisk bil. I alla fall inte för mig i min tidigare situation som målvaktsmorsa. På tal om blå snacka om att min Blue Magic var blå på grund av den blå spirulinan som var i min veganska shake.

Trist bara att huvudvärken inte ville ge med sig

Tråkigt nog så ville inte skallevärken som jag vaknade med släppa trots att jag bjöd den på små vita huvudvärkspiller. Mässan var full med männsikor och utställare. Några kända märken och ansikten sprang jag på vilket var kul. Två pärlor fick jag upp ögonen för idag som var helt nya för mig. Cosmopharma och HUMLE från Kalvsved fångade mitt hjärta allra mest.

HUMLE från Kalvsved hade tvålar som jag tyckte var så härliga. Tvål Lavendelblom från HUMLE doftar så gott. Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen bildas naturligt glycerin och olja från gårdens egna humle tillsätts och bidrar med sina många trevliga egenskaper.

Cosmopharma vegansk hudvård

En vegansk och svensktillverkad serie där samtliga produkter har som främsta uppgift att ge din hud och hår fukt, massa fukt och näring för att må bra och få ett härligt glow. De har vunnit flera fina utmärkelser med deras fina produkter. Jag blev helt såld på deras Whipped Shea Butter vilken är ett vispat fluffigt sheasmör som passar alla hudtyper. Produkten finns i tre olika dofter och sägs passa perfekt till de torraste och känsligaste hudtypernplus att smöret kan rädda torrt och trasigt hår. Jag tyckte att produkten såg aå härlig ut. Nästan som presentatören stod med tre burkar mjukglass i dem.

 

 

2 thoughts on “Stockholm Beauty Week

Add yours

  1. Vilket trevligt event du tittade in på! Tycker att det ser så härligt ut med fasta tvålar, fast jag använder dem inte utan föredrar flytande. Det där ”smöret” ser fantastiskt ut och låter härligt också. Hade lätt kunnat tänka mig en klick i håret just nu 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: