Segla i Grekland sommaren 2022

Hej

Trots att jag hade en bra lång sommar så känns det ibland som det var något som fattades. Livet tog en ny väg i mitt liv och jag hittade inte riktigt in på vägen förrän kanske först nu. Segla i Grekland sommaren 2022. Kan den drömmen gå i uppfyllelse tror ni? Hur som haver har jag stora drömmar och vida planer för denna kommande resa.

Segla i Grekland sommaren 2022

Alla har vi säkert drömmar om vad vi vill uppleva en gång i livet. En av mina drömmar är att bli en båtmänniska. Jag har tjatat om det lite här på bloggen senaste månaderna känns det som. En av mina drömmar handlar om att få segla i Grekland en sommar. Tänk er själva att ligga i fören och sola, lyssna på havet och vågornas skvalp medan ni sipprar på ett kallt glas rosé.

Jag vill helt enkelt göra en resa som jag sent kommer glömma nästa sommar. Ska sanningen fram försöker jag övertala någon vän som har båtvana att hänga med. Väljer jag att segla med företaget More Sailing kommer besättningen ta hand om mig och lotsa mig till nya platser varje dag. Ni hör ju själva att jag bara måste iväg på seglatsen.

Skärgården är stor och öarna många

Jag hade önskat att jag varit mycket mera i Grekland än vad jag varit. Men alla ska vi ju ha något att både drömma om och längta efter. När man väljer att segla med More Sailing som skeppare och besättning får man uppleva segling när det är som bäst, helt utan bekymmer. Bekymmer är det sista som jag vill uppleva när jag är ute på äventyr utan bara ren och skär avkoppling.

Besättningen lagar all mat, guidar till gömda paradisvikar, rekommenderar restauranger och seglar båten medan jag bara kan njuta. Frukost och lunch äter man på båten medan middag äts på restaurang någonstans där båten lägger till. Tänk er att börja dagen med ett dopp i havet innan frukosten är framdukad. Alltså jag drömmer mig redan långt långt bort. Nu måste jag helt klart ragga upp någon som vill vara mitt sällskap. Halli hallo vem drar vinstlotten och följer med mig?

Varför ska man välja en seglingsresa?

På en seglingsresa får man en perfekta kombo mellan sol, bad och äventyr. Skulle du vilja vara delaktig i seglingen ska det inte vara några problem utan du är mer än välkommen att vara aktiv i seglingen. Man får besöka många platser eftersom båten seglar till en ny destination varje dag. Med segelbåt  tar man sig lätt till platser som man annars inte kan nå vilket gör resan ännu mera till ett unikt äventyr. Framför allt så tror jag att en seglarresa blir till ett ett minne du sent kommer glömma. Allt ingår förutom mina kvällsmiddagar ute på restaurangerna eftersom allt är klappat och klart redan från början. Du slipper alltså all planering som annars kan krävas inför en resa.

Beställ hem katalog

Jag har precis beställt hem en katalog från dem för att kunna sätta mig in i och längta lite mera.

Har ni liknade drömmar om en seglarsemester? Kika in hos More Sailing som seglar med utgång från flera olika länder.

KRAM

 

 

2 thoughts on “Segla i Grekland sommaren 2022

Add yours

  1. Jag var faktiskt på en kortare seglingsresa i just Grekland för några år sedan, men ett tjejgäng. Det var verkligen så att vi inte fick/behövde göra något alls på båten vilket var skönt. Mindre skönt var dock att vi var två stycken som blev sjösjuka första kvällen, och då är jag ändå ganska (motor)båtvan. Men det var ganska ruggigt väder och inte alls bikiniläge om man säger så 🙂

    Skulle lätt kunna tänka mig en ny seglats! Maken har dock pratat om att segla i Kroatien någon gång.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: