Rikta fokus och energi på det viktiga

Hej

Ny dag nya spännande erfarenheter att spara i minnet. Genom dina egna aktiviteter och göranden skapar du din egen framtid och sanning. Rikta fokus och energi på det viktiga.Tar du kontrollen över dina aktiviteter och lägger fokus på det som du faktiskt kan påverka ökar ditt välmående och chansen till att dina drömmar och mål uppfylls.

Rikta fokus och energi på det viktiga

Igår stod en himla massa måsten och fixande på min to do lista. Så som vi alla brukar ha det ibland. Roligast var nog att jag var iväg och fixade naglarna fräscha och fina. Det är alltid en speciell känsla när jag fått nya fina naglar igen.

Morgonrunda är viktigt för mig

Mina morgonrundor där pyjamaströjan är kvar under jackan är så viktiga. Det är galet skönt att lämna Tilda vid tåget och komma hem och ta kameran runt halsen och bara gå ut och gå med kameran runt halsen. Det är lite så jag grundar min dag och mig själv. Genom att göra lite läxa och smita in på något ställe och köpa med mig en morgonkaffe och bara fortsätta att gå.

Du är redan en bildjournalist Kamilla

Det pratas mycket om bildjournalister och fotografer i all sin ära. Vad är vad liksom? I min värld är en fotograf någon som tar bilder som ska framställa det vackra. Fotografen arbetar med bildkomposition, ljus, teknik och bildbehandling. Förutom fotografering är en vanlig arbetsuppgift att efterbehandla bilderna i datorn och anpassa dem till olika typer av webbpublicering och tryck.

Vad gör då bildjournalisten? Denne ska berätta genom bilder, storytelling via bilder kan man säga. Sedan är det självklart till en fördel om bildjournalisten kan fotografera bra bilder som kan leverera känslan av här och nu och livet där och då. Min ena lärare på kursen sa till mig häromdagen att jag redan är en bildjornalist. För mig handlar det om att öva mig vidare och framför allt våga vara aktiv inom bilder och bildjornalistiken. Kamillas Kamera är enligt honom 10 år av bildjournalistik på hög nivå. Den tackade jag såklart för. Bästa omdömet som stärkte mig så näsan åkte minst 10 pinhåll högre upp.

2 thoughts on “Rikta fokus och energi på det viktiga

Add yours

  1. Men du är så duktig på detta med fotografering. Blir så inspirerad. Du lyckas alltid hitta bra motiv vart du än är. Tar du med dig kameran som oftast eller är det mobilbilder också?

  2. Låter som en bra start på dagen. Jag älskar morgonpromenader inte minst med kaffe till 😍 Luften är så skön såhär års. Dock kan jag tycka det är lite pinsamt att gå runt med kamera och fira trors att jag tycker det är kul.

Kommentera

Up ↑

%d