Söndagshäng på Herrängens Gård

Hej

Alltså vilket fantastiskt väder vi haft i helgen. Jag har suttit ute i shorts och ätit frukost på balkongen. Det händer inte så ofta sent i september att jag hänger ute i shorts kan jag säga. Söndagshäng på Herrängens Gård. Syster kom över en stund och vi hamnade på Herrängens Gård efter en härlig solskenspromenad.

Söndagshäng på Herrängens Gård

Jag kan konstatera att det var många många fler än vi som tänkte samma tanke i eftermiddags. Att vi går en promis och sedan slinker vi in på något mysigt café. Cicci och jag hamnade på i en av soffgrupperna ute på den härliga gården vid Herrängens Gård. Det allt lite galet att för några dagar sedan gick jag med både tjocktröja och teddyjackan och mössa på skallen. För att idag svettas av att ha en hoodie på mig.

Ni vet säkert redan vid detta laget att jag är en samlare på pärlor i vårt avlånga land. I krokarna hemmavid mig finns det en rad av pärlor. Me Like på den måste jag bara säga.

KONSTUTSTÄLLNING Christina Demmler

På gården brukar de ha lite olika evenemang i Röda flygeln. Nu är det en konstutställning med Christina Demmlers verk och alster. Hon blandar akryl, akvarell och bilder i form av snygga collage. Några av målningarna var i min smak men jagtyckte mest om hennes stickade mönstrade tumvantar. Tänk om jag kunde sticka som min mamma kan. Visst kan jag sticka men det har aldrig blivit några strumpor, vantar eller tröjor. Däremot en och annan halsduk. Jag får nog helt enkelt leta fram något fint mönster och snällt skicka ner det till mamma så kanske hon kan ta sig tid och sticka åt mig.

 

Tack för en fin vecka som innehöll både högt och lågt.

 

5 thoughts on “Söndagshäng på Herrängens Gård

Add yours

  1. Vädret har väekligen varit soligt i dag här med men lite kalla vindar så mysigt med en promenad och sedan smyga in på ett mysigt kaffe ♥️

  2. Härligt väder vi fick. Svårt att veta vad man ska ta på sig nu för tiden. Känns som om det aldrig blir rätt. Mysigt med fika och stället ni hittade verkade så mysigt,

  3. Ja visst var det en härlig helg – vi hade uteaktiviteter i kyrkan på lördagen och jag och maken gick en promenad i går och svettades trots att vi inte hade så mycket på oss. Det där verkar vara ett härligt fik och det ser ju vansinnigt gott ut också. Trevligt att ta en fika med systern och dessutom få sig lite kultur till livs.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: