Hög låg och hög igen på livet

Hej

Hoppas att ni har en nice fredag. Min fredag har verkligen svängt på alla tänkbara sätt. Uppe med tuppen för att lämna dottern vid tåget. Därefter gav jag mig ut på en runda. Kände att jag behövde samla ihop mig inför det stora samtalet eller snacket vad man nu kallar det som jag skulle ha inne i stan. Hög låg och hög igen på livet. Livet måste precis som jag och Marina kom fram till i veckan inte vara så himla seriöst och allvarligt hela tiden. För visst behöver vi få vara lite vild and crazy.

Hög låg och hög igen på livet

Att prata om livet i öppna sammanhang var lite läskigt första gångerna. Idag gick det bra men jag blir helt slut i skallen. Så jag drog ut till Waldermars Udde och gick runt på Djurgården. När kaffesuget kom gick jag mot Rosendals Trädgård för att fredagsfika mysa.

Fredagens present och fokus

Min fredagspresent blev lite blandat från både här och där. Lite här och där – hit och dit precis så som mitt liv är just nu. En spännande marmelad från Rosendal och två kolor från Pärlan som de säljer i butiken. Jag fick även ett sykitt som jag verkligen behövt ett tag. En sak som var lite större fick jag också en kruka korg till rosbusken som ska få växa längs spaljen på balkongen. Fokus gick ut på att andas livet och lyssna på Alex och Sigge.

Underbart i all misär

Miss Li sjunger underbart i all misä rvilket kan beskriva mitt liv just nu. Upp och ner och tillbaka igen. När jag gick på Standvägen med dagens poddavsnitt i lurarna och jag kämpade med tårarna stötte jag på eller mötte någon som jag tycker är ganska kul faktiskt. Hoppla hoppla. Från misär till ett glas bubbel på Glashuset. Dricka bubbel i sneakers  och med en stor korg i bagage – ja ja livet kan verkligen svänga. K hjärtan S. Nej då här är vi inga hjärtan på någon med S som beynnelsebokstav. Men visst kunde vi tramsa kring denna när S blivit ett knasigt uttryck för skratt, sot och saltlakrits.

 

 

 

6 thoughts on “Hög låg och hög igen på livet

Add yours

  1. Du lyckas verkligen hitta små guldkorn vart du än befinner dig. Idag måste det bli en sådan dag då jag bara tar mig ut, och bara är… Tack för all inspiration.

  2. Ja milde tid vad det kan svänga upp och ner i livet, men det underlättar att kunna vara lite vild and crazy ibland. Vilket härligt fikaställe du gick till!
    Hoppas att helgen fortsätter i det höga läget!

  3. ja ibland får man vara wild and crazy man behöver släppa loss lite… vilka fina bilder du tagit

  4. I bland så behöver man bara släppa loss och göra det man känner för ♥️ underbara bilder

Kommentera

Up ↑

%d