Lillördag på Ångbåtsbryggan

Hej

Mina senaste dagar har verkligen varit aktiva med bra saker på alla håll. Igår eftermiddag var det dags igen att kliva i klackskorna för dejt nummer två denna veckan. Dejt och dejt kanske var fel ord. Hur som helst jag skulle träffa Marina och snacka skit om livet. Lillördag på Ångbåtsbryggan. Fasiken vad mysig kvällen blev att sitta ute på putronen och snicka snacka och dricka cider medan vi lyssnade på uppträdandet.

Lillördag på Ångbåtsbryggan

Är det något som jag länge och väl försökt undvika så har det varit mitt randiga liv. Förr var dessa upp och nedgångar något som tog hårt på mig och slog ner mig mer och mer. Nu är randigheten annorlunda för jag har insett att jag reser mig och kliver längre upp på min trappa efter varje fall eller återhämtning.

Hur som haver igår kväll mötte jag upp en god vän för att fira lillördag på Ångbåtsbryggan. Måste säga att det var ett av mina bättre beslut igår för det blev en kanon trevlig kväll. Vi kände oss extra trygga också när vi hade SÄPO bakom ryggen som säkert inte bara vaktade hen utan även oss. Vi låtsades det i alla fall för att verka lite viktiga.

Vet ni vad som händer när man kastar sand

Idag står bland annat samtalsterapi på mitt schema och vi ska rodda vidare i mig. Där målet är att läka, finna ro och lycka i livet igen. Förr eller senare kommer sanden hamna där den hör hemma. Tro det eller ej men det spelar inte så stor roll hur mycket sand du kastar eller skvätter runt. För vinden kommer alltid att vända en vacker dag och sanden flyger rakt i ansiktet på den som kastade. Jag har ju bara så svårt att tänka så för jag är inte den som kan eller kan önska andra oråd.

 

 

8 thoughts on “Lillördag på Ångbåtsbryggan

Add yours

  1. Stort tack för en fantastisk kväll. Snacka livet och vaktas av Säpo kan liva upp vilken kväll som helst. Många skratt också när man vill vara så där hyfsat oseriös.

  2. ja, det stämmer så bra det du skriver, bra att göra det man trivs med och det som är bra för en själv, det mår man själv bäst av

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: