Milen mössa och årets första pumpkin latté

Hej

Jag glömde visst att klicka i publicera på inlägget som jag skrev i eftermiddags. Säkert för att när jag väl kom hem blev det en himla fart på mig. När jag blev inbjuden på charkbricka och bubbel bangade jag såklart inte. Idag har det varit en produktiv dag på alla tänkkbara sätt. Milen mössa och årets första pumpkin latté. Plus en ljusrunda in på IKEA och moment 2 inskickat.

Milen mössa och årets första pumpkin latté

Alltså många mil blir det i benen i veckorna. Vilket är så himla skönt. Idag blev det lite tunga samtal på vägen ner till Kungens Kurva. Tänkvärt men jobbigt måste jag säga. Idag åkte mössan på. Jag som är ett mössa freak hade mössan på mig ända tills jag smet in i duschen efter rundan. Mössa är verkligen så himla skönt.

Idag har jag höstat mig ordentligt med både mössan på och årets första pumpkin latté. Det var så mysigt att sitta på Espresso H och göra några mail och samtidigt mysa med min latté. På vägen hem smådansade jag tydligen med kassen med alla ljusen från IKEA. En man jag mötte på vägen hem kommenterade att han tyckte det såg ut som jag gick och småsjöng och dansade för mig själv. En liten sanning  fanns det säkert i att jag dansade fram för det gjorde jag säkert. Jag var nog mest lite små peppad på livet liksom.

Grattis älskling på Elise dagen igen

Idag har min lilla älskling namnsdag, Elise. Eftersom hjärtat åkte till R idag firade vi henne redan igår här hemma. Presenten ligger på rummet när du kommer på torsdag igen.

Magiska trappan vid kyrkan 

Nästan varje gång jag går förbi trappan ner mot vad vet jag vid kyrkan här blir jag forosugen. Trappan är lite av de som jag ser framför mig när jag mediterar och går stegen neråt. Idag tog jag två bilder med mobilen. Snart måste jag fota med stora kameran.

Moment 2 bilderna 

Ljusets påverkan genom dagens olika ljus på ett och samma motiv handlade veckans moment om. Som jag velat och provat på olika ställen. Ett som jag länge försökte och tog ett sett på var i korsningen strax intill. Men det blev inte den skillnad som jag eftersökte. Till slut valde dessa två bilder.

 

7 thoughts on “Milen mössa och årets första pumpkin latté

Add yours

  1. Gud vilka fina höst bilder du har tagit 🙂 jag borde med börja med mössa snart så kallt som det blivit

  2. Underbar känsla det där när man känner sig hög på livet och dansar fram. Mysigt att ta en tripp till Ikea och fylla på ljusförrådet, det behövs verkligen nu.

  3. Jag får en känsla på sättet du skriver att du börjar få balans i ditt liv igen. Glad för din skull. Härliga bilder du delar med dig av. Det är en fin årstid nu.

Kommentera

Up ↑

%d