Morningshow på måndag

Hej

Vi har en grå och mulen lördag här i stora staden idag. Känslan av att bara krypa ner under filten och kolla serie och smaska på smågodis känns inte särskilt främmande alls. Men men där är jag inte riktigt ännu för det finns en hel del måsten även idag såklart. Morningshow på måndag. Vad tror ni om det? Jag tänkte att ni skickar in en massa olika frågor till mig som jag redovisar i min morgonshow på måndag.

Morningshow på måndag

Det var riktigt länge sedan jag hade en frågestund och ni fick fria händer att ställa de frågor nu funderar på. Nu däremot har ni chansen så ta den tycker jag…????? Vad vill ni veta? Vad funderar ni på?

Redovisa mina FFF

Jag vet faktiskt inte men ibland känns det som det är ett krav eller tvång att redovisa för er om jag utfört mina FFF. Det känns inte alls bra för det var inte alls tänket när jag för många år sedan satte igång grejen med FFF. Hur som helst så får jag väl redovisa inte bara för er utan även för mig själv.

Fredagspresent – en ny väska. Länge har jag varit sugen på en padded väska. Den trenden som började redan i våras men först nu tagit form på allvar har så fina väskor. Jag hittade en så himla fin inne hos Gina och klickade hem den till mig i fredagspresent. Nu längtar jag tills den kommer hem till mig.

Fredagsfirade med choklad och mina godispengar. Jag firade in min fredag med gott kaffe och härlig choklad hemma i soffan. Kanske inte så avanacerat men attans vad mysigt och helt perfekt.

Fredagsfokus att lyssna på hjärtat och följa dess önskan. Fokusstunden blev därför egentid i soffan och lyssna klart på ljudboken som snurrat i lurarna senaste dagarna.

KRAM KRAM

 

3 thoughts on “Morningshow på måndag

Add yours

  1. Jag tycker det är kul att se och läsa om dina FFF men jag tycker inte att du ska behöva känna dig tvingad till att visa oss. Du gör som du vill 🙂

Kommentera

Up ↑

%d