Vardagslyx i Västra Skåne

” Inlägget är i annonssamarbete med Home Helper ”

Hej

Får ni ihop vardagspusslet där hemma? När mina barn var som mest aktiva och jag i stort knappt alltid var iväg på matcher eller skjutsade till och från träningar var det svårt för mig. Min tid räckte inte till på långa vägar vilket tog ut sitt pris på mig. Så mitt tips till alla som håller på att bränna ut sig är att göra allt för att förenkla vardagen. Vardagslyx i Västra Skåne skulle kunna vara att ta hjälp med er hemstädning. Hemstädning gör att ni får mera tid till familjelivet och egentid.

Vardagslyx i Västra Skåne

Genom att låta någon annan ta hand om städningen där hemma skapar ni tid till det som faktiskt är viktigast i era liv. Nämligen barn, familj och er själva. Vi har bara ett liv och det ska vi försöka leva så gott vi bara kan utefter våra förutsättningar såklart. Home Helper gör livet lite enklar och lösgör tid åt er till det som är viktigast.

De skapar hemstädning på era villkor med anpassade lösningar för just er genom att välja varje eller kanske varannan veckas städning.

Alltid samma personal

Som abonnemangskund hos Home Helper får du alltid samma personal med undantag för sjukdom eller semester. Att få ha samma personer som städar hemma hos sig skapar en trygghet. Man vet vem som kommer och vad man förväntar sig. Home Helper är godkända för RUT-avdrag och de har inte någon bindningstid och på abonnemangen har  har bara en månads uppsägningstid. Smidigt eller hur!!!

KRAM

 

4 thoughts on “Vardagslyx i Västra Skåne

Add yours

  1. Ibland önskar man verkligen att någon bara kunde ta över den där städningen så man fick tid för annat. Samtidigt har jag kommit på att städningen ändå ger mig lite ro, speciellt när man är klar. Tack däremot för tipset!
    Skönt att de skickar samma personer varje gång, det skapar en trygghet.

  2. Städa vill jag göra själv, men någon hade gärna fått tvätta fönster och tvätta. Eller ta hand om trädgården, tvätta bilen och köra oss överallt. Tänk att ha en chaufför!!!

  3. Vi har städhjälp ett par gånger i månaden och det är sååå skönt att komma hem till ett städat hus! Plockar som en galning kvällen innan, ha ha, men sån är jag! 😀

  4. va fint du passade i blont 🙂 nej ibland hänger man inte med i svängarna men då får man längta till helgen o koppla av 🙂

Kommentera

Up ↑

%d