Klubbensborg i Mälarhöjden

Hej

Efter en ganska jobbig och konstig måndag framför allt var det så skönt att Wille kom över. Vi gav oss ut på en lång runda efter middagen och hamnade bland annat vid Klubbensborg i Mälarhöjden. Där var det inte igår jag var senast kan man ju lugnt säga. Jag ljuger nog inte om det är över 20 år sedan vi var där senast William och jag och våra vänner. När jag var mammaledig med honom var vi ofta där och åt lunch, fikade och lekte men det är ju ett par år sedan nu så att säga.

Klubbensborg i Mälarhöjden

Det var så himla skönt att komma ut efter en dag med mycket plugg och bildtänkande hit och dit. Däremot så ångrade jag lite att jag inte tog kameran med mig runt halsen. För det hade varit kul att fotat lite i området.

Vi såg en helt galen och nästan lite komiskt sak på campingen. Nämligen en lika bil som jag har som hade byggt ellr fällt upp ett tält på någon form av platta på taket på bilen. Alltså hur är det ens möjligt att taket håller? Genast blev vi skrattiga och tyckte att det där måste ju helt klart bli min nästa semester med Rosie (Rosie kallar vi min knallröda bil för) nästa sommar.

Solnedgångar och längtan efter båtlivet

Typiskt med kameran men men min iphone funkar ganska bra ändå. Man tager vad man haver liksom. Alltså detta med båtar lockar mig så mycket just nu. Skulle åkt båt i lördags men vi sköt fram den turen. Den som spar hon har heter det ju så fint. Jag vet inte vad det är med båtar och båtliv som lockar mig så mycket. Men jag tror att det är en bit i livet som jag knappt nosat på ännu och att jag älskar havet som drar. Sedan gillar jag ju fart i livet och lugn på samma gång. En båtsommar ska jag göra i livet det står på min lista så det gäller ju att passa på när man har chansen eller hur…

5 thoughts on “Klubbensborg i Mälarhöjden

Add yours

  1. Det är något speciellt med båtklubbar. Ett ställe att trivas vid och med den vyn kan man stanna länge. Kul att komma tillbaka efter 20 år.

  2. hahahaha ja det där var en liten ovanlig och rolig syn ja undrar lite hur dom kommer in itältet ens klättar dom upp för motorhuven tro?😂😂

Kommentera

Up ↑

%d