Hittat ett nytt drömhus

Hej

Det blev milen i benen plus ett yoga pass idag. Inte illa pinkat av mig måste jag säga. Jag har hittat ett nytt drömhus. När lottogubben knackar på min dörr kommer jag garanterat slå till. Alltså idag hittade jag en riktig paradgata med drömhus på i Älvsjö. Lite av ren nyfikenhet hamnade vi där när jag och mitt promis sällskap gick vår runda. Dissade jag fel person kanske. Det beror ju helt klart på vad man söker eller hur. En himla tur för mig att hen inte verkade vara hemma. För då hade nog även mina kinder blivit röda och skämts en smula. Jag och min gåkompis har hittat oss två hus att köpa om det blir aktuellt att göra av med en himla massa pengar.

Hittat ett nytt drömhus

Mitt drömhus är ett trähus i snickarglädje gärna med en lång veranda likt de på den Amerikanska Södern. Plus att jag vill ha en magisk uppvuxen trädgård med flera olika rum i uterummet. Lite så som farmor och farfar hade men större och olika avsatser och nivåskillnader. Finns det huset tror ni? Sedan får det gärna ligga vid vatten och ha både berg och en pool. Är det för mycket begärt liksom? Säkerligen när inte varken han som kommer med lottovinsten eller Pippis kappsäck finns under min säng.

Hur som haver idag hittade jag (för min gåkompis kände redan till) Herr Stens Väg. Snacka om att dessa hus är så vackra. Jag blir nästan lyrisk när vi gick i området.

Nya bootsen på men behövdes jackan

När jag smet ner till centrum för att handla om yoghurt åkte höstskorna på. Mina nya boots drog jag på mig men kunde inte alls bestämma om det skulle var amed eller utan jacka. Det blev med men det visade sig vara ett fel val för det var för varmt. Skönt att jag redana hade varit ute på en runda när jag skulle ut med min gåkompis. Så jag slapp gå och släpa på en jacka i handen. För det har varit så fint väder idag igen även om det kommit några små skurar.

Jag tror minsann alla mil gjort susen för plötsligt går byxor som legat på hyllan på runt rumpan igen. Den tackar och bockar jag såklart för. Nu slipper jag köpa nya brallor i alla fall.

 

9 thoughts on “Hittat ett nytt drömhus

Add yours

  1. ja hoppas han kmr plinga på. ja det är alltid kul när ma hottat en dröm o man önskar man hade den

  2. Älskar att gå runt och titta på hus. Det där var verkligen ett drömhus och med lite hav omkring så blir det perfekt. Det är väldigt svårt just nu tycker jag vad man ska ha på sig, känns som man oftast väljer fel.

  3. Roligt att hitta nya områden att kika på hus i! Kul att få lite idéer om vad man gillar eller tycker mindre om, även om man aldrig kommer att bo i ett liknande hus 🙂

  4. Ett småländskt trähus vid havet i Skåne, det är det hus jag vill ha. Det får gärna även finnas lite skog runtomkring också. Men det lär inte hända om inte det plingar på dörren.
    Att gå och titta på hus är underbart och ibland hittar man skatter på oanade platser.
    Vackert hus du hittade!

    Gillar din höstoutfit!

Kommentera

Up ↑

%d