Happines is a piece of cake

Hej

Vilken aktiv lördag jag haft så här långt och värre lär det väl bli. Jag har hemmafixat med både det ena och andra. Happines is a piece of cake. Det är kanske en sanning med modifikation men jisses vilken god paj det blev idag. Så har jag ju varit ute på min runda idag precis som alltid.

Happines is a piece of cake

I veckan när jag bakade med äppeln tyckte jag att äppelkakan blev på tok för söt. Idag googlade jag runt efter nya spännande tänk kring vanlig smul äppelpaj. Jag sökte på Världens godaste äppelsmulpaj och kom verkligen till den godaste pajen också. Det var en himla bra drag utav mig för dagens paj blev galet god. Pajen har den perfekta kombinationen av sött, surt och flingsalt.

Lekte med kameran och hamnade på BMX TÄVLING

Dagens PW blev det lite små stopp i hela tiden. Det blir lätt så när jag tar kameran med mig ut. Därför har det blivt två rundor varje dag mestadels. Idag hamnade jag mitt i en BMX tävling borta vid Älvsjö BMX banan. SM serien för ungdomar visades att det var. Egentligen kände jag mig som en liten bov där jag smög bakom en buske men lite kul var det allt att tjuvkika. Känslan var lite samma som att vara på en crosstävling förutom att det inte doftade som det gör på motortävlingar.

Växter är allt bra tacksamt att fotografera

När man vill testa på olika vinklar och perspektiv. Jag jobbade även vidare med nya momentet som handlar om ljuset. Insektshotellet verkade inte ha så många gäster just när jag gled förbi.

NI MISSAR VÄL INTE MITT ERBJUDANDE HOS

POSTERS STORE

5 thoughts on “Happines is a piece of cake

Add yours

  1. Sött och salt blandat med äpplen. Låter så gott. Kul att titta på BMX tävling och fotografera. Det gäller att passa på när tillfälle ges.

  2. Den pajen lät supergod. Gillar inte heller då det blir för sött. Alltid kul att vara ute och leka med kameran tycker jag.

Kommentera

Up ↑

%d