Speciella dagen 10 september

Hej

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska känna eller vad jag känner en dag som denna. Det är nämligen den 10 september idag. Den speciella dagen 10 september som en gång kastade omkull mig fullständigt för si så där 15 år sedan. Idag är det nästan lite smått komiskt det hela. Är det uträknat eller blev det bara så? Jag ni vad ska man tro? Allt på samma dag liksom.

Speciella dagen 10 september

Denna dagen har kommit att bli en ödesdag för mig. Inte för att allt började idag för 15 år sedan men allt ramlade liksom omkull denna dagen 2006. Hur som haver idag gick det ut officiellt tydligen. Det kommer ta ett tag att läka helt efter vårt destruktiva och osunda förhållande. Men som tur får jag hjälp av proffs på denna typen av förhållanden.

Officella dagen D

Som jag nämnde ovan är det allt lite komiskt att just denna dagen gå från det ena till det andra så officiellt det bara går. Att R träffat en ny kvinna strax efter jag flyttade ut ur huset är ingen hemlighet längre. I slutet av maj flyttade jag och bara några veckor efter det syntes paret till så dotterns vänner såg dem nere vid bryggan. Idag dagen till ära när vi inte längre står som gifta presenterades kvinnan i hans liv för allmänheten.

Äntligen kom beskedet att står inte R och jag som gifta längre. I somras skickade jag in om att jag önskade fullfölja skilsmässan. Men det drog ut på tiden då Tingsrätten inte fick bekräftelse från R utan behövde vänta in och vänta ut överklagans rätten. Om det är uträknat eller inte från R sida att pricka in dagen då vi inte stod som gifta längre eller ödesdagen har jag ingen aning om. Men håll med om att det är nästan lite smått komiskt och en galet bra vald dag.

Kan man inte bara i framtiden lyfta ur den 10 september från almanackan fram över? Eller får jag från och med nästa år göra dessa dagar till årets bästa och kanske bjuda iväg mig på en resa. En terapeut sa till mig att det kändes som jag bitvis Tappat bort min sanning, min själs röst. Det har jag inte gjort utan rösten har alltid funnits där men inte kommit fram förrän nu kanske.

Kan det vara så att det blev officiellt just denna dagen från Tingsrättens sida för att vända den 10 september till något bra? Jag tror jag väljer att tro och gå på den linjen framöver. Det är helt klart dags att styra upp you go girl resa till nästa år redan nu.

FFF för mig

Nu slutade dagen riktigt bra trots en del som var lite knepigt. I fredagspresent fick jag min vinst som jag vann hos Rosenserien i en instatävling. Jag fick en carrot oil i vinst vilken är en ekologisk morotsolja som ger huden näring och en fräsch lyster. Tackar och bockar för vinsten.

Både fredagsfika och fredagsfokus var det lite dåligt med om jag ska vara ärlig igen. Fikade gjorde jag inte alls men fredagsfokuset handlade om att redan ut mina konstiga tankar idag. Hua säger jag bara. Vilken himla tur att det blir dejtday imorgon så jag kan svänga om tankarna åt rätt håll igen. Dags att se en gång för alla om jag är av eller på om man säger så.

 

 

7 thoughts on “Speciella dagen 10 september

Add yours

  1. Vissa dagar är bara dagar som aldrig ger något bra. Du gör helt rätt I att se det positiva och bara gå vidare till något mycket bättre. Du förtjänar att vara lycklig och att vara på eller av, det är frågan det. Gör det som du tror blir bäst för dig och ta inte hänsyn till någon. Tycker vi gör något alldeles speciellt och roligt nästa år just den här dagen. För i fortsättningen kan detta vara dagen då lyckan vänder.

  2. Ibland går det troll i vissa dagar. Nu hoppas vi att det bara blir bra i fortsättningen. Dagen då din skilsmässa gick igenom och det var dags att börja ditt nya liv på riktigt. Kramar

  3. jag förstår inte hur snabbtt hur vissa mönniskor kan gå från en skilsmässa till o redan ha ett förhållande. det är som om den andre personen inte ens existerat el att de bara bryr sej om sej själva o måste ha ett förhållande för att de själva ska klara sej o inte kan stå för o kunna klara sej o va ensam. i detta fallet betyder det att du år starkare och kan klara dej själv. så hejja dej 👏👏👏

  4. Oj allt på samma dag 💜 en slump eller inte , vem vet.
    Men oftast har ju saker en mening låter ändå som att det är bra att du kom ur det förhållandet som var destruktivt.
    Jag tror du kommer gå så mycket starkare förbi detta och vem vet vad som ligger framför dina fötter och vad som väntar dig. Kram

Kommentera

Up ↑

%d