Fem en fredag v. 36: Veckofrågor

Hej

Även denna fredag hängde jag på Elisa och hennes Fem en fredag. Fem en fredag v. 36 Veckofrågor. Det ska bli riktigt roligt att läsa andras svar på frågorna.

Fem en fredag v. 36: Veckofrågor

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad har du gjort mest i veckan?
 2. Vad har du inte gjort som du skulle ha gjort?
 3. Vad har du tittat på i veckan?
 4. Hur har du sovit?
 5. Vad ser du fram emot med helgen?
Vad har du gjort mest i veckan?

Denna veckan har än så länge varit lite smått seg faktiskt. Jag har inte mått toppen i själen alls. Det jag gjort allra mest är att varit ute på långa promenader och rensat både skallen och fått steg i benen. Lekt med kameran och läst bildjounalistik.

Vad har du inte gjort som du skulle ha gjort?

Jag skulle träffat två personer som jag bangade och sköt fram till helgen eller nästa vecka. Min terapi har rivit upp saker som gjort att lusten varit lite väck. Annars så skulle jag hämtat ut mitt träningskort vilket även det får vänta lite till. Så deppig och begativ jag låter men det är lite det som varit känslan.

Vad har du tittat på i veckan?

Menar man tv eller serier så måste jag säga IDOL även om jag sällan tittar på tv nu för tiden. Förutom det så har jag mest tittat på bilder och letat nya vinklar och ljus. En serie på CMore som jag fastnat för är Vit Sand. Den får bli mitt fredagstips till er.

Hur har du sovit?

Jag har nog sovit ganska bra trots att jag varit uppe med tuppen varje morgon så här långt in i veckan. Fast visst fasiken hade det varit lite skönt att gå och krypa ner under täcket igen.

Vad ser du fram emot med helgen?

Jag ser fram emot kul häng med kul och trevliga människor. Vackert höst väder och kanske till och med lite vin på stan.

24g

 

17 thoughts on “Fem en fredag v. 36: Veckofrågor

Add yours

 1. Vissa veckor vill inte riktigt själen låta oss vara fria och må bra. Man måste klara av de veckorna också för att komma vidare. Vin och härligt umgänge låter som en fin plan för helgen. Snart måste vi göra det samma <3 Trevlig helg fina du <3

 2. Satt precis och funderade på samma sak som du där.. Vad har jag mest gjort i veckan…. Varit trött skulle nog svaret bli.

 3. många bloggare är trötta och snuviga och har problem med sömnen och har inte kommit igång med hösten ännu, verkar det som. jag har inte haft någon lysande vecka, men jag hoppas på nästa

 4. Så trist att du inte mår bra, det är ju ”bra” att dra fram sånt som är problematiskt med terapi men det kan ju ge negativitet också, jag tror dock att det hjälper i det långa loppet! Hoppas fotograferingarna hjälper, jag vet att det gör att jag mår bra i alla fall!

 5. tråkigt att höra det varit en jobbig vecka för själen, det har det här med kan jag säga. Men måste säga bilderna du tog var super vackra dom glimtar verkligen upp ❤

 6. Som jag skrev hos Marina så har jag mest stressat och pratat med läkare den här veckan, då min svärmor fått en ny stroke och inte har långt kvar. Så jag hoppas mest att vi får vila lite och att läkaren inte ringer mer den här veckan.

 7. Hösten är vemodets tid, men ännu är det lite tidigt för det. Hoppas du snart blir piggare

 8. Det känns som om du lyssnat ganska bra på kropp och själ denna veckan. Och inget ont som inte har något gott med sig – du har ju lyckats få en hel del fina bilder iaf! Hoppas att du får en trevlig helg!

Kommentera

Up ↑

%d