Vänt bajs till något bra

Hej

Hör ni det är redan fredag imorgon. Vad tog denna veckan vägen liksom? Jag har inte hängt med i dagarna det är en sak som är säkert. Vänt bajs till något bra. Jag är enormt trött och sliten i både kroppen och själen. Det tog emot ordentligt i benen idag när jag gav mig iväg på dagens runda efter ett tufft yoga pass och en förmiddag med både bloggwork och ett moment klart på kursen.

Vänt bajs till något bra

Jag känner lång väg att träningsvärken kommer sitta så där äckligt oskönt i både rumpan och låren imorgon redan nu. Visst betyder det att man varit duktig men ska jag var aärlig hade jag gärna slupit den.

I veckan hade jag diagnosintervju med min läkare och idag ringde hon tillbaka med beskedet eller domen om man säger så. Mycket riktigt har jag en PTSD eller en C-PTSD. Det kände jag redan på mig och det var väl skönt att veta att jag drabbats av den och en kronisk stress sjukdom efter allt som varit. Grattis Kamilla eller vad ska jag säga. Supertrist så klart men samtidigt skönt att fått det dokumenterat vilket visar på att jag kanske inte haft det så lätt. Men men nu är det nya tider och jag ska göra det bästa av livet och allt vad det innebär. Skönt också att jag redan påbörjat terapin som ska hjälpa mig med min C-PTSD.

Städade i mobilen

Medan jag låg i soffan och latade mig i eftermiddags städade jag telefonen från en massa skit. Jag hittade bilder från forna tider vilket alltid är lika roligt. bland annat första headern till bloggen och bilder på lite annat smått och gott.

 

 

 

 

One thought on “Vänt bajs till något bra

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: