Budskap från änglarna

Hej

Se dig omkring, änglarna ger dig tecken hela tiden. Ett tag fick jag hjärtan i alla dess former till mig. Nu får jag vita lätta fjädrar från någon av mina skyddsänglar. Ofta kanske vi tänker att den var ju fin och så vidare. Men de senaste dagarna har jag möt eller stött på vita småfjädrar flera gånger om när jag varit ute på mina rundor. Budskap från änglarna säger jag inte nej till.

Budskap från änglarna

En fjäder kommer till oss av en anledning, de kommer för att visa att du genomgår en andlig utveckling, en frekvenshöjning. Jag som vet med mig om att vara medial och kunna få kontakt med andra sidan blir bara glad när jag får budskap.

Det är ofta ett budskap från änglarna som vi måste bara lära oss att se och förstå. Så när fjädern ligger där i din väg. Vill den visa dig att det är något du behöver tänka på eller visa dig en glimt av din livsväg och vad du är här för att göra.Budskapet vill säga dig att du är på en högre andlig väg och ber dig ha en mer positiv syn på en viss situation du befinner dig i.

Vita fjädrar sägs komma med budskap om – att dina skyddsänglar är här och hjälper dig. Den vill påminna dig om att ha tillit. Änglarna stöttar dig och beskyddar dig.

Fotoläxa och ljuvlig kvällspromenad

Som ni säkert redan listat ut snurrar det många fototankar i skallen på mig. Vill lära mera och prova på nya sätt att tänka och prova på när det kommer till foto. Nästa moment handlar om ljus. Så igår när jag lämnat av Tilda på gympan gav jag mig iväg på en runda med kameran runt halsen i Tullinge. Madens Dagvattenpark blev mitt mål med rundan för jag hade hört att där kunde man fotografera mycket fint.  Dagvattenparken Maden är en vacker park med promenadstråk genom våtmarken och utsikt mot Tullingesjön.

Ni anar säkert redan att det kommer bli mycket läxa eller lära bilder på bloggen fram över. Det är det som upptar mycket av min nyfikenhet just nu så det får ni helt klart stå ut med.

NI MISSAR VÄL INTE MITT ERBJUDANDE HOS

POSTERS STORE

 

 

8 thoughts on “Budskap från änglarna

Add yours

  1. Vilken fin tanke med änglarnas budskap! Så har jag aldrig sett det, men kommer att göra från och med nu. Nu hoppas jag ju att jag hittar en fjäder imorgon 🙂

  2. Allt är ju inte budskap, men ibland kan man inte bortse ifrån det. I somras på jobbet sitter jag på kontoret och rätt som det är flyger en sorgmantel förbi mig… Handlar om ett par centimeter ifrån mitt ansikte bara, Då sitter jag vid skrivbordet som står vid en vägg. Reagerar naturligtvis, men släpper ut den. Går ut i köket, och hinner inte mer än dit förrän en annan sorgmantel gör exakt samma sak. Det är extremt sällan vi har fjärilar inne och detta måste bara betyda någonting.

  3. Vilken fin tanke om änglarna och den vita fjädern det har jag faktiskt aldrig tänkt på <3 underbara bilder du har tagit med det ser så vackert ut 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: