Posters till er perfekta tavelvägg

” Inlägget är i annonssamarbete med Posters Store ”

Hej

Mina vänner idag vill jag att ni verkligen lyssnar och läser för detta erbjudande kan ni bara inte missa. Jag har nämligen bästa rabattkoden för er alla på posters hos Posters Store. Posters till er perfekta tavelvägg. Hur bra låter inte det så säg? Så här ligger det till. Jag släpper erbjudandet redan i början av inlägget så ni inte missar detta.

Med koden 45kamilla får ni:

– 45% på alla posters (förutom Selection)

– Kan inte kombineras med andra rabattkampanjer

– Gäller från 5/9 till 12/9

Posters Store 

Posters till er perfekta tavelvägg

Jag har i betalt samarbete med Posters Store valt ut fem posters. Två till Tildas rum och tre som skulle upp över soffan i vardagsrummet. De har ett brett sortiment av billiga posters och tavlor vilket gör att vi alla enkelt och prisvärt kan inreda våra hem efter vårt eget tycke och smak. Deras fina posters är inspirerade av skandinavisk design vilket passar bra i de allra flesta hem. Hos dem kan du köpa tavlor utifrån din personliga stil. Det går att välja mellan en rad olika stilar så som fashion posters, natur affischer, kökstavlor, modern konst, grafiska posters, art prints och fotokonst.

Har ni svårt att välja era favoriter?

Tilda var ganska bestämd över vilka två i svart vitt som hon ville ha över sin säng. Jag däremot valde och trixade med flera olika motiv för att få till den perfekta känslan som jag eftersökte. Nu när tavlorna äntligen är på plats är jag mer än nöjd över resultatet. Skulle ni har svårt att välja finns det en uppsjö av inspiration på tavelväggar inne hos Posters Store och även på deras instagram.

Till slut landade vi på dessa kombinationer hem till oss med svarta ramar. Eftersom vi har mestadels svart, vitt, beige och grått hemma hos oss så blev det mest enhetligt med svarta ramar då alla våra andra posters också har svarta ramar.

Från lilla julafton till resultatet

Som alltid när jag i alla fall hämtar ut paket med inredning så spritter det lite extra i öppnafingrarna. Hur skulle postersen vara? Skulle de vara lika fina på riktigt som de var på nätet? Tro mig de var till och med finare in real life mot hur de såg ut på nätet.

Till slut fick jag upp tavlorna

Jag stötte på lite problem då väggen i vardagsrummet där tavlorna skulle upp var omöjlig att borra i vilket fastighetsskötaren redan varnat om. Då fick jag allt klia mig i huvudet en extra gång och lära mig att det fanns andra mycket modernare och smidigare sätt att få upp tavlorna med fotoupphängningsstrips. Sagt och gjort jag fick fixa sådana och äntligen så lyckades jag. Kan ni gissa vad jag kommer hänga tavlor med framöver?

Nu är det dags för er att göra era egna fynd. Varje tisdag kommer nya posters så håll ögonen öppna Dela gärna med er vilka era favoriter är och vad ni klickat hem.

GLÖM INTE

 45kamilla

Hos Posters Store

– 45% på alla posters (förutom Selection)

– Kan inte kombineras med andra rabattkampanjer

– Gäller från 5/9 till 12/9

 

 

5 thoughts on “Posters till er perfekta tavelvägg

Add yours

  1. Den där postern med sand som rinner mellan fingrarna har jag också, brukar handla från det företaget då de har väldigt snygga och bra poster.. härligt med samarbeten med företag som man kan känna sig stolt över eftersom deras produkter håller klass

  2. men så fint. Jag behöver få upp lite mer på mina väggar, och tänkte sätta igång då inte min man jobbar hemifrån och jag har semester. Tackar för tipsen.

Kommentera

Up ↑

%d