Spegel spegel på golvet där

Hej

Ny dag nya erfarenheter står på agendan för oss alla. Jag ser fram emot dagen men tillförsikt lät bra att säga. Min fredag blev en himla bra en som tog en helt annan vändning än vad planerna från början. Spegel spegel på golvet där säg vem som vackrast i landet är. Ja inte för att det är jag inte men jag har börjat älska mig själv igen. Och jag trivs faktiskt himla bra med mig och mina val jag gör i livet.

Spegel spegel på golvet där

Ni anar inte vad många olika alternativ det varit för vad denna spegel ska få bo någonstans här hemma. Nu tror jag att vi landat på en plats i vardagsrummet där vi ska göra en liten jobbhörna. Men då måste skrivbordsdelen först fixas och den står på väntelistan av vad som ska fixas här hemma skulle man kunna säga.

Fredagsfokus på tavelfästen

Jag nämnde nog lite om att vi stött på patrull när vi försöker borra i väggen i vardagsrummet där nya tavlorna ska upp. Den är helt klart för hård vilket även fastighetsskötaren varnade mig om. Men självklart skulle den envisa Kamilla försöka ändå vilket gick åt skogen som ni förstår. Då var det bara att sätta sig in i hur i hela världen får man upp ramar på väggen utan en borrad krok. Nu vet jag och fick åka iväg igår för att lära mig och bli klokare. Hem kom jag med fästen som ska klara av våra ramar. Det återstår att se i dag när jag ska ta mig an den uppgiften. Detta var mitt största fredagsfokus för det bara måste funka idag.

Bananflugefälla i fredagspresent

Finns det något mer irriterande än bananflugor så här års? Skulle inte tro det faktiskt. Jag har kört på vintricket och lämnat lite vin i en kopp bakom gardinen i köket där de har fest. Några stackare dörr visserligen men långt ifrån alla tyvärr. Idag fick jag tokfnatt på dem och köpte mig en kanske inte alls så rolig fredagspresent men nödvändig tror jag. Jag håller tummarna stenhårt för att det ska funka.

Fredagsfirade med Brödernas

Wille kom över och hängde med mig igår kväll och ingen blev gladare än jag. Vi gav oss ut på en ordentlig runda och gick bort till Midsommarkransen och tillbaka. Vädret var ljuvligt och vi hittade det riktigt mysigt.

Väl hemma gjorde vi Foodora premiär och handlade middag från Brödernas och fredagsfirade. Snacka om smidigt måste jag säga. På 27 minuter kom maten hem till oss och den var både varm och kall då milkshaken skulle vara kalla såklart. Toppklass på vår middag måste jag säga. Som Wille säger bor man i Stockholm så ska man utnytta att man faktiskt gör det för i Tumba fanns det enbart tre ställe som gick att få hemkörning med Foodora genom.

 

8 thoughts on “Spegel spegel på golvet där

Add yours

  1. Så skönt när man känner att besluten man tar är bra och att man kan börja tycka om sig själv igen. Heja du!
    Skönt att det löste sig med fästen till väggen. Ska bli kul att se resultaten med tavlorna sen.

  2. Fodoora är toppen, hoppas du får upp ramarna på väggen för det kan vara tufft när det är svårt att borra..wow, en fälla för bananflugor, det hade jag inte sett att det fanns..hoppas den fungerar bra

  3. håller helt med dig bananflugor är galet jobbiga. Hade problem med såna i augusti jag med jag körde på rödvins vinäger till slut som jag hällde ner i en petflaska, sen gick in och stängde korken och skaka om upprepade gånger hela månaden typ haha men det funkade i alla fall 😂

  4. Påminner mig om att jag måste få upp alla tavlor jag med… Nu talar vi om år här 🙂 Min dotter har använt sig av foodora, men aldrig jag… Oftast kör vi indiskt eller sushi och de bästa finns i samma hus.

  5. men vad kul att du börjarvtrivas med dej själv igrn . då växer man som person och väljer de val man själv i livet vill göra:) hejja dej 👏

  6. Vi ser de där killarna från Fodora när de går förbi hos oss, flera gånger om dagen – men har aldrig testat dem. En dag kanske…

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: