Två gånger Marina

Hej

Hur mår ni idag? Jag mår prima ballerina men är galet trött måste jag säga. Det kostar på att ligga på topp får jag nog erkänna. Två gånger Marina blev det för min del idag. Första stoppet var att lämna tillbaka en grej uppe på Söder innan jag sprang tillbaka till Slussen för att bege mig till dagens första Marina.

Två gånger Marina

Först ut stod ett besök på Sturebadet Marina Tower. Min entrébiljet fick jag förra hösten på en bokrealese som Malin Tilja höll i. Så Tack Malin igen. På hotellet har jag både ätit och bott några gånger men aldrig besökt deras SPA tidigare. En sak som nästan var lite smått kuslig var att jag var helt ensam inne i bassängrummet i säkert 40 minuter. Lite läskigt men samtidigt helt ljuvligt att bada helt ensam i bubbelpoolen hur mycket jag ville och simma kors och tvärs i poolen. Bara för att det bara var jag liksom och då gör man ju lite som man vill.

Det var verkligen en kanon mysig och skön del av dagen på Sturebadet. Hanam testade jag också på igen. En gång har jag gjort det tidigare i Turkiet och där var det skumt på allvar kan jag säga. Här var det bara jag och mina prylar som skulle användas i en bestämd ordning. Självklart hade det var lite lättare med den delen om jag hade med mig någon men det gick så bra själv också.

Härlig promis från Marina Tower till stan

När jag kände mig glad och nöjd promenerade jag in till stan för att möta dagens Marina nummer två. Så himla skönt att gå i det vackra vädret och njuta av min älskade stad.

Äntligen fick jag träffa Marina på riktigt

Att blogga och hålla igång Kamillas Kamera så som jag gör har inte bara varit en massa slit utan även mycket kul och nya kontakter. Idag träffade jag äntligen Marina som varit en kär bloggvän. Nu har vi tagit det till ett nytt steg och träffats irl. Det var så himla trevligt att sitta Under Kastanjen i Gamla Stan och äta och prata. Vi hade så mycket att prata om och Marina är minst lika trevlig på riktigt som bakom skärmen. Klockan sprang i väg men vad gjorde väl det när vi hade så kul. Vi har redan bestämt att nästa gång vi ses för det lär det bli ska vi dricka vin och bubbel på stan.

4 thoughts on “Två gånger Marina

Add yours

  1. Vilken härlig dag du fick. SPA är ju underbart och skönt då du kunde vara ensam så mycket. Lyx på högsta nivå… Åh Marina…. Nu är jag allt lite avis. Hon verkar vara en helt fantastiskt person tycker jag.

  2. Alltid roligt att se bloggvänner träffas irl, speciellt när man följer bådas bloggar!! Åh, vad härligt att få ha en spaavdelning helt för sig själv en stund.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: