Dags för företagsevent

” Inlägget är i annonssamarbete med Magnet Events ”

Hej

I dessa tider när vi alla drömmer oss långt bort ifrån allt vad covid och corona heter är det dags att återigen samla ihop oss och knyta nya kontakter. Det kan vara dags för företagsevent. Företagsevent är en viktig del av ett företagens marknadsföring. Nätverkande är A och O i de allra flesta branscher idag.

Dags för företagsevent

Att företagsevent kan se olika ut säger sig själv allt utefter vad syftet är. En sak som är helt säker är att det är många trådar att hålla i för att få till ett event som deltagarna lägger på minnet. Framför allt så handlar det om struktur och att ha en överblick över vad som behövs göras i den stunden för att komma närmre målet med sitt företagsevent.

Vad är syftet med företagseventet

Vad du som företagare vill förmedla med eventet är något som företagarna behöver ta ställning till. Det kanske är en nysatsning ni vill lansera, fira något bra som ni åstadkommit tillsammans eller stärka era relationer till varandra och era kunder. Helt säkert är att för att få till bästa eventet bör man anlita någon som kan skapa företagsevent.

Magnet Events kan företagsevent och gör så att helheten går ihop. De är mästare på att underlätta betydelsefulla möten mellan många människor.

 Sex saker ditt företagsevent inte har råd att ignorera

I dagens samhälle blir det allt viktigare för alla företagare och personligheter att skapa sig ett personligt varumärke. Med ett starkt varumärke får du många fler valmöjligheter. Människor köper inte vad du gör utan hur du gör det. Företag som vi känner att vi litar på dem köper vi ifrån så försök få kunderna att gilla er.

Deltagarengagemang – Du kan inte arrangera ett event utan publiken

Sociala medier – Social medier är valutan för deltagarengagemang

Mobil närvaro – Dina kunder använder mobila enheter, så se till att vara mobilt närvarande

Gör det underhållande – Glöm aldrig att besökarna i din publik

Kundservice – Glöm inte bort kunderna

Besökarfeedback – Återkoppla till besökarna och låt dem lämna sin feedback

Tips från coachen

Jag som själv varit på en rad olika event genom åren tänkte dela med mig av vad jag uppskattat på eventen. Underhållning, mat och dryck, aktiviteter, tävlingar, korta föreläsningar som väcker intresse och kanske även en övernattning.

Använd er av Magnet Events så får ni ordning och reda på ert kommande event

KRAM

4 thoughts on “Dags för företagsevent

Add yours

  1. Tycker det ska bli så skönt när all denna coronen är över och man kan gå på nån slags tillställning i gen ❤️

Kommentera

Up ↑

%d