Ett godare liv

Hej Hej

Gillar vi reklam i filmer på tv eller inte? Oftast säger jag nej nej och åter igen nej. Men igår gav eller ger den mig lite skriv tid till er. Hela gårdagen var jag på språng i mitt inre har det känts som. Jag speedar som jag brukar säga. Ett godare liv är vad jag söker. Så länge jag kan minnas har jag kunnat stänga av mitt inre. En terapeut sa att jag är mästare på att stänga av Kamilla och vara hennes talesperson. Först nu har jag förstått vad hon menade och min nya samtalperson menar med att jag kan stänga inne känslor och tankar och fortfarande le.

Ett godare liv

Jag tror att jag kikat igenom fönstret på det som kunde vara på tok för länge. Så nu är det dags att vända på kakan och återigen vara nyfiken på allt vad livet har och kan ge. På min morgonrunda igår var mitt fokus på att kika in för att se vad jag kunde se som verkade spännande. Stängda Långbro Värdshus hade några spännande saker att kika in på och ta mig en noggrannare titt på. Jag tror att ett godare liv finns runt hörnet och bara väntar på mig.

Snart är det min tur

Vad innebär det? Menas det med att vi alla bara har en tid eller har vi många långa  tider och kanske hela resterande livet. Fasiken vad jag önskar att vi alla har all tid som bara är möjlig till att uppleva och leva livet.

Många steg blev det 

Igår var jag ute på en långrunda ner till Kungens Kurva med syster. Det var verkligen så himla skönt att komma ut och bara gå och gå. Syster hade något ärende nere i Kungens Kurva så benen bar oss dit bort. Eftersom vi var så duktiga bjöd vi oss på en god fika. Inne på Ikea blev det ovanligt billigt eftersom jag enbart kom ut med en blomma till min nya pusskruka.

2 thoughts on “Ett godare liv

Add yours

  1. Jag fattar inte heller uttrycket, tycker lixom att min tid ska vara jämt. Men det är väl nånslags pepp att verkligen lyssna till sej själv och göra det man verkligen vill i livet. Jag tog tag i allt det när barnen flyttade ut, då var jag redo.

  2. Vår tid är NU vill jag tänka och det gäller att se vad livet har att ge. Förstår så väl hur du känner och stundtals känns det som att livet stannar och man måste ta klivet för att börja leva igen.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: