Hoppa över hösten från och med nu

Hej

Hur svårt kan det vara att hitta ingången till detta fredagsinlägg? Vet faktiskt inte hur många startup jag gjort för att sedan radera det ingen. Lyssnar just nu på Alex & Sigge som bland annat pratar om när det är okej att börja dricka julmust. Kul att börja redan nu fyra månader innan julafton? Ja det må vara sant men ska vi hoppa över hösten från och med nu då? Jag håller helt klart med Edward Blom som tycker att det är för tidigt.

Hoppa över hösten från och med nu

Jag kan faktiskt inte förstå varför många människor ofta eller till och med hela tiden längtar framåt till något annat eller en annan tid. Många ska hoppa över hösten, väntar tills barnen fyllt 8 år då kan man börja leva igen, när man tappat 5 nya kilo börjar livet och några stackare ska bara bli miljonärer först.

Varför vill så många hoppa över livet och flytta fram mer än ett kast vid varje milstolpe? Lite så som alla som ska dricka julmust och börja med julmyset redan nu. Tror de att julen inte kommer i alla fall eller tror ni att hösten kommer bli mildare och bara swischa förbi.

Hör mina vänner det är dags att börja leva varje minut varje stund som vi fått tilldelade här på jorden. Även om livet suger och är surare än surast mot just dig kan och måste du välja att se och hitta i alla fall en liten ljusglimt att hålla fast vid.

Fredagens FFF

Äntligen blev det fredag igen och min egen dag. Först ut stod det fredagsfokus att åka till tandläkare för att göra en undersökning och airflow. Denna gången gick jag till en ny tandläkare eller min gamla tandläkares nya kollega. För första gången på bra länge var jag hos en riktigt bra tandläkare. En noggrannare får man nog leta efter. Nästa gång kommer jag gå till Max igen så bra var han. Domen över mina tänder var bra. Fortfarande inga hål och bara lite tandsten på två tänder. Något som jag gillar är att göra airflow på mina tänder. Air-Flow är ett effektivt sätt för att rengöra tänderna och få bort missfärgningar som tandborstning i många fall inte rår på.Tänderna putsas, poleras och blästras rena och fina.

Snacka om att entrén i porten till tandläkaren var vacker.

The från NK kännetecknar hösten

Efter tandläkarbesöket gick jag runt en runda i stan. Självklart smet jag in på NK The och Kaffe och införskaffade mig nya härliga the sorter. Nytt the och även en balkonglåda som jag hittade på rean på Granit fick bli veckans fredagspresent.

Too good to go

Mer än 22 Miljoner människor räddar mat varje dag. Too good to go drömmer om en värld utan matsvinn och jobbar varje dag för att det ska bli en verklighet. Deras app är det enklaste sättet att gå med i kampen mot matsvinnet – bara ladda ner, logga in och rädda god överskottsmat från ett ställe nära dig. Det är blir en överraskning, till ett bra pris och en god gärning för planeten.

Denna appen har jag laddat ner för ett tag sedan men aldrig provat på förrän idag. När jag svepte runt i appen såg jag att ett konditori CafeKoppen här hos mig var med idag. Det fanns möjlighet för mig att rädda bakverk och mat från dem för endast 39kr.

Snacka om att jag fixade bästa fredagsfika till mig och Marcel. Det var riktigt kul att bli överraskad med alla dessa godsaker. Me Like på denna appen och deras intiativ. Vi fick alla dessa bakverk och två bredda smörgåsar också.

 

8 thoughts on “Hoppa över hösten från och med nu

Add yours

  1. tycker det är ens för tidigt o dnacka om julen än det är liksom tre mån dit. men alla får ju göra son grej o dricka julmust redan nu 🙂

  2. Jag lever nog mycket i nuet, men hösten skulle jag gärna hoppa över. Men det är ju därför vi planerar att flytta till solen 🙂

  3. Den appen används flitigt här, man får oftast riktigt prisvärt innehåll och det är toppen att kunna ta tillvara på mat & annat som annars skulle ha slängts helt i onödan fast att det inte är något fel på maten..

  4. haha håller med dig tycker också det är för tidigt, julmust ska ju tidigast drickas i slutet av november enligt min smak för annars förstör man lite känslan av att musten just smakar jul 😂

  5. Jag håller med om att vi måste försöka leva här och nu ( fast måste erkänna att första julklappen är beställd. Så tidig har jag aldrig varit).
    Den där appen to good to go har jag aldrig hört talas om tack för det tipset

  6. Jag blir nästan lite irriterad när butikerna börjar plocka fram tex julsaker redan. Nej, vi måste ju få njuta av hösten först och allt vad det innebär med kräftskivor och äppelkakor! Vi hinner dricka julmust och äta pepparkakor ändå!

Kommentera

Up ↑

%d