Jag har aldrig

Hej

Mina vänner jag läste på Face Book en lista över flera olika jag har aldrig påståenden som jag tyckte var lite kul. Man samlar helt enkelt poäng. Ett poäng för varje påstående som man aldrig gjort. Vågar ni hänga på här och nu? Kom igen nu det kan bli kul faktiskt.

Jag har aldrig

Jag fick fem poäng. Hur många får ni?

Några av de som jag har utfört

Varit med på tv – Jag har varit med på tv. Kanske för hundra år sedan gjorde R ett kändis program som gick på tv. En gång var jag där helt ensam för att vänta tills han jobbat klart. På programmet sedan ser det ut som jag var BF med Carola för vi syntes tillsammans varje gång hon var i rutan. Det ska tilläggas att vi inte alls kände varandra.

Åkt på kryssning – I början av det glada 90-talet åkte jag och mina vänner på kryssning stup i kvarten. Ni anar inte vilka fester och galenskaper som hände under de resorna.

Rökt cigaretter – När jag var ung och dum och gick i 9:an och 1:an på gymnasiet var jag rökare. Vilken himla tur att jag slutade med det. Men fortfarande kan jag tycka att det doftar gott när jag går förbi någon som röker röd prince.

Träffat en kändis – Ja jag har träffat många många i alla möjliga konstilationer.

Haft one night stand – Den får jag säga check på och tänker relatera till förr i tiden nu är jag lite klokare. Tror nog att de allra flesta hamnat där någon gång.

Fått böter – Denna suger att svara på för det var så sent som i våras och på tok för nära hemma. Jag var halvsur och grinig i bilen när jag råkade köra 32 km utanför en förskola. Så surt när andra gasar järnet hela tiden. Den boten grämer mig fortfarande för jag skulle gjort helt andra saker för de 2000 spännen.

Blivit rejält packad – Ja mina vänner jag har blivt på tok för packad vid några tillfällen i livet. Som tur är var det i min ungdom och länge sedan nu.

Skolkat – Jag var nog skolkmästaren när jag gick på mitt första gymnasieprogram.

Brutit ett ben – Räknas det om man brutit en tå så säger jag att jag har det. Snubblade i en av Tildas kompisars trappa för många år sedan och stuckade tån trodde jag tills den blev helt blå. Och läkaren gav domen bruten.

Orkar ni en bit till

Det blir många under rubriker men jag hoppas att ni orkar hänga med på de sista som jag har.

Använt narkotika – Denna är jag osäker på men samtidigt är jag ganska övertygad om att det var sådan skit jag fick i min skolavslutningen efter 1:an på gymnasiet. Som tur var kom mamma och hämtade mig och jag fick sova hemma. Dagen efter mådde jag prima igen men den cigaretten som jag fick av en ytlig vän måste varit något fuffens med. Använda narkotika skulle jag aldrig använda frivillig inte ens om jag fick Pippis kappsäck med pengar.

Åkt limousine – Jag har åkt limo minst två gånger en för inte så länge sedan efter eller under en julbordskväll. Andra gången var eller första får man väl säga under tiden med en gammal pojkvän till eller mellan fester.

img_5497

Tatuerat mig – Check på den också. Jag har två tatueringar. Det var inte så många år sedan som jag tog mig i kragen och gjorde dem.

Ridit på en häst – Som barn var jag en liten häst tjej och red mycket. Sedan hände en incident med lillasyster där hon blev avkastad och trampad i magen. Då tog mina föräldrar beslutet att nu var det färdig ridit för mig och syster. Säkert därför jag har ett sug efter att börja i vuxen ridning. Jag är helt klart inte färdig med hästarna.

30kk

Badat naken utomhus – Yes det har hänt mycket särskilt under en sommar då jag/ vi hängde mycket på Öland. Stannar här för annars finns det risk att några kanske blir avslöjade och det vill vi ju inte….

Orkade ni hänga med

Alltså kan ni säkert räkna ut nu vad jag har aldrig är för några påståenden.

*Jag har inte åkt zipline

*Skaffat en piecering

*Hoppat fallskärm

*Avfyrat ett vapen

*Gripits av polis

 

 

7 thoughts on “Jag har aldrig

Add yours

  1. roligt..själv har jag inte hoppat fallskärm, gripits av polis,fått böter eller åkt zipline och någon tatuering har jag heller inte..så 5 poäng blev det för min del. Kul inlägg att läsa

    1. Det blev ju fyra poäng för jag har varken åkt limousin eller hoppat fallskärm. Jag har inte brutit benet fast det var min högsta dröm när jag var en 12 år. Bada naken…nä fy katten, jag är för privat på det planet.
      Med 16 ja, så kanske man klassas som en vildhjärna…fast det bjuder jag på.
      Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: