Vill inte mera sommar

Hej

Hur tänker ni? Är sommaren över eller inte? Jag som verkligen ofta vill dra ut det sista ur varje årstid får nog börja inse att hösten snart är här på allvar. Här i Stockholm regnar det av och till hela tiden. Vilket det gjort de senaste dagarna så regnjackan används flitigt nu. Hej vardag – Hej livet. Vardagen och allvaret har så sakta börjat infinns sig även för mig. Det känns som jag vill inte mera sommar nu. Utan överkonsumera med ljus och nya goda theér från NK som jag oftast gör när jag ställer om mig för hösten.

Vill inte mera sommar

Igår kväll när jag var ute på dagens långa runda kom känslan. Den är över nu sommaren som jag bara älskade. Vill inte mera sommar nu. Stundom sken solen för att minuter senare ösregna. Så var det hela rundan igår. Visst är det mysigt med att promenera i regn med regnjacka men inte när jag småfrös hela tiden för jag hade för tunna kläder under regnjackan. Ja jag vet bara mitt fel men att vara för varmt klädd är inte heller kul då blir det bara äckligt klibbigt.

Hantverkare hela förmiddagen

Hela förmiddagen har hantverkare varit här hemma och fixat med både det ena och andra. Vilket var skönt för nu blev saker fixade som vi retat oss på ett bra tag. Ni anar inte vad nya kontakter, handtag och bakfästen på skåpsluckorna kan göra för allt det hela. Mycket med andra ord. Nu ska jag sätta fart, har lång lista på saker idag.

Ha nu en mysig torsdag vänner!

3 thoughts on “Vill inte mera sommar

Add yours

  1. Jag är inte färdig med sommaren än. Bygget blir aldrig färdigt pga väder och jag vill ut med husbilen lite mer. Jag avskyr hösten eftersom väderomslagen ger mej värk.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: