Samla på minnen inte saker

Hej på er

Härom kvällen såg Wille och jag ett helt magisk program. Där en av de gamla mäklarna från mäklarprogrammen som alla kikade på förr var en av aktörerna, Luis. Han och två vänner åkte runt i världen och upplevde nya platser.

The World’s Most Amazing Vacation Rentals

Allt från superlyxen till helt magiska platser ur andra aspekter. Livet handlar om att samla på minnen inte saker. Lite som jag ofta säger att livet är här och nu. Lev det för tusan även om plånboken är minimal eller tom.

Samla på minnen inte saker

Minnen är upplevelsen av det liv vi lever. Så jag tänker att om vi alla strävar efter att uppleva livet, nya aktiviteter och platser borde vi ha en bra ryyggsäck med minnen med oss till andra sidan. Eller vad vi nu alla kommer hamna framöver.

Känslan jag både avskyr och älskar

Alltid får vi lära oss nya saker och vara med om nya situationer i livet. På senare tid har jag fått en känsla som kommer av och till. Särskilt när jag lämnat av barnen i huset hos R eller när längtan efter dem blir för stor. Känslan kommer som en våg av saknad men samtidigt fylls hela jag och hjärtat av kärlek till mina barn och tårarna fylls. Precis som nu när jag skriver om detta. Jag hatar känslan av att inte finnas nära fysiskt 100 längre men en sak är säkert och det är att själsligen kommer ingen någonsin plocka bort mig från dem.

Jag avskyr känslan av saknad och längtan efter dem som jag älskar mest i hela livet. Samtidigt som känslan är fin och jag älskar den på ett anna sätt. Känslan som är den största av allt. Mina barn då – nu – för alltid.

Annars då – Vad har jag för mig?

Det har varit en hel del hantverkare i lägenheten och fler ska komma. Även del samtal med förvaltaren om en granne. Nya posters till en härligt samarbete har landat här hemma också. Så om tiden finns idag ska jag åka och köpa ramar till dem. Jag klickade även hem en helt ljuvlig kruka från min vän Johanna och hennes StyleMood. Nu beöver jag bara fixa en härlig växt till den fina pusskrukan.

Vi har eller jag har även bokat in en SPA vistelse på Ästad i Tvåker till november. En SPA dag på Marina Tower är inbokat. Samt att jag velar om jag ska åka över till Ön bara en eller två nätter i början av december. Förmodligen så ska jag även börja provträna 1 månad på ett gym här hemma för att en gång för alla utesluta om jag är en gymtant eller inte.

 

5 thoughts on “Samla på minnen inte saker

Add yours

  1. låter som trevliga planer, ja själv skaffar jag bara nödvändiga saker numera, mest för att jag fått mer inblick i hur Sveriges konsumtionsmönster påverkar resten av världen och miljön och sedan är ju minnen så klart trevligast att ha. Upplevelser med nära och kära har inte en prislapp

  2. Barnen bär man med sig för alltid och det är den enda kärlek man verkligen kan lita på. Den är sann, den är evig och den lämnar oss aldrig. Jag brukar säga att ingenting är evigt förutom kärleken till barnen. Härligt med nya saker till hemmet, jag är också inne i en period med förändring här hemma och det är så kul.

  3. Håller helt med dej minnen samlar vi på oss under livet vilket är väldigt fint på nåt set härliga planer du har fram över

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: