5 – 1 i gissa Rockbjörnar tävlingen

Godkväll

Kan ni tänka er att jag vann över Tilda med 5 – 1 i gissa Rockbjörnar tävlingen vi hade. Det var verkligen inte illa pinkat av mig. Årets nykomling Clara Klingenström borde vunnit även årets låt tycker. Säkerligen för jag lyssnat sönder skallen på den i vintras när jag gick mina rundor i skogen. Fasiken alltså ibland saknar jag den riktiga skogen så mycket. Ni vet skogen där man kan strosa runt och både prata och sjunga högt för alla träd.

5 – 1 i gissa Rockbjörnar tävlingen

Tyvärr så utdelades inget pris men äran är minst lika viktig. Snacka om utklassning eller vad säger ni. Hur som helst i min värld i mitt tycke skulle ”Jag behöver inte dig idag” vunnit årets låt. Kikade ni? Om vem röstade ni på? Well well nog pratat om min seger.

Rockbjörnen 2021: Rösta fram vinnarna här
Bild lånad av Aftonbladet
Tror att Tilda allt smittat mig

Tilda har varit hemma sjuk ett par dagar. Inte jättesjuk men småhängig, snuvig och trött har hon varit. Idag på eftermiddagen blev även jag lite små sänkt. Så vi har sovit tupplurar om vartannat här hemma. Måtte inte jag bli sjuk för det har jag verkligen ingen lust med. Det är ju allt lite knivigt nu förtiden när man blir sjuk. Även att hon haft corona samtidigt som vi andra hade det så måste man ju vara helt frisk för att gå tillbaka till skolan igen. Eller börja skolan igen blir det för hennes del då hon inte varit där ännu för hon varit sjuk.

Pizza till middag från Lugano runt hörnet

En av de stora fördelarna med att bo som vi gör nu är att det är nära till allt. Precis på andra sidan gatan ligger en välkänd och mycket omtyckt pizzeria för hela stadsdelen Lugano. Eftersom både T och jag saknade ork och enrgi fick det bli pizza till middag. Så himla smidigt att ha två minuter max om ens det från att jag fick kartongen i handen tills den stod på bordet.

Fotokurs för mig i höst

Om det inte blir något knasigt så kommer det förmodligen börja lite smått med en fotokurs för mig med start i september. Tror att det kan vara ett bra drag att komma igång med samtidigt som jag gör det jag redan gör. Det vill säga prata mera inför folk och gå på min terapi. Nu har jag redan pratat två gånger inför stora sällskap vilket gått galant. Lite läskigt men responsen har varit kanon. Skrivandet går också framåt och börjar sakta ta form om hur det ska presenteras.

8 thoughts on “5 – 1 i gissa Rockbjörnar tävlingen

Add yours

  1. Kul med fotokurs! Jag har en brevkurs som ligger här hemma och bara väntar. Jag måste vara en avart som gillar att prata inför en större publik. Krya på er nu!

  2. nej hoppas du inte blir sjuk. har ingen aning vem hon är men kul o ha lite tävling 🙂

  3. Jag kollade faktiskt inte men har förstått att Molly och Benjamin stod som stora segrare. Vet inte för exakt vad, men ja de är väl bra artister.. Även om jag inte lyssnar så jättemkt på nån av dem. Jag gillade dock inte Benjamins engelska låtar, men de svenska.. oj oj..

Kommentera

Up ↑

%d