Frukost på balkongen

Hej

Tänka sig att jag varit uppe med tuppen fast vi kom i sent långt in på nya dagen dottern och jag. Runt midnatt fick vi för oss att baka kärleksmums vilket resulterade i att vi satt vi köksbordet och bara pratade i timmar. Så himla mysigt måste jag säga även om hon varit lite små sjuk ett par dagar. Frukost på balkongen startade jag dagen med innan jag målade om taket i långa hallen. Jag kan nog påstå att jag redan varit produktiv för hela dagen typ.

Frukost på balkongen

Varje morgon som jag går ut och sätter mig på balkongen med min frukost är jag så tacksam för att vi hamnade här. Tänk om vi hamnat i Vasastan utan balkong. Hur hade det funkat för mig? En sak är säker att stan lär det bli förr eller senare men då är ett av de allra viktigaste kraven en balkong. Kommer det ett bra alternativ så kanske vi flyttar snabbare men nu har vi det bra och trivs i vår lilla boning.

Jag har spring i benen idag

Jag känner att jag vaknat med ett himla driv idag. Spring i benen är min känsla och jag vill verkligen röra på mig och vara i göranden. Synd bara att jag redan fixat klart taket och känslan är den samma. Tänk om jag skulle ge mig ut på en joggingtur kanske. Med denna känsla i kroppen borde det vara en bra dag att återigen försöka påbörja mitt joggande. Eller vad tror ni? Jag avundas alla som är aktiva och kan jogga långa rundor flera gånger i veckan. Hur får ni till känsla och drivet med ert springande? Tell me. Jag säger bara berätta för mig hur jag kommer igen igen och får det till en bra rutin.

4 thoughts on “Frukost på balkongen

Add yours

  1. Så underbart att sitta på balkongen och äta frukost. De där nattliga samtalen med tonåringarna, de är de bästa stunderna i livet. Så många fantastiska pratstunder man haft på nätterna. Underbart!

  2. Det är ju underbart att sitta ute och äta frukost – eller ja, vilken måltid som helst egentligen. Vi brukar planera in att den dagen ska vi springa och har tid avsatt för det brukar bli lättare att det faktiskt blir av då.

  3. Åh, det låter ju verkligen helt fantastiskt att börja dagen med frukost på balkongen! Saknar verkligen att ha balkong så nästa gång vi köper boende kommer det helt klart vara en prioritet 🙂

  4. Jag har fått välja mellan styrketräning och löpning och valt styrkan eftersom jag fått motionen med de promenader som jag och maken tar dagligen. Det är härligt att springa, men just nu får det vara. Så jag har tyvärr inget tips…

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: