Gårdagen var en bergochdalbana

Hej

Eller godmorgon på er alla. Idag är jag uppe med tuppen igen. Allt för att hinna med allt som skaa och måste ske denna förmiddag. Gårdagen var en bergochdalbana. Som tur var somnade jag med ett leende på läpparna trots en omtumlande dag.

Gårdagen var en bergochdalbana

Natten till igår hamnade Marcel återigen på sjukhuset med sitt hjärta. Vilket gjorde att jag knappt sov mer en kanske 2 timmar den natten. När barnen är vuxna så får man i dessa tider inte vara med sina barn på sjukhuset. Det suger ordentligt men jag är van sedan han låg inne en vecka med hjärtat i början av sommaren. Efter alla tester och röntgen såg allt bra ut och hjärtmuskelinflammationen  som han fick i somras var nästan helt läkt. Så himla skönt. Vilket resulterade i att han fick komma hem på eftermiddagen.

Träffade Sanna och sötnosen Lias igår på en fika. Det var verkligen på tiden måste jag säga. Lias hade vuxit och blivit stora killen nu. Den lilla killen är en riktig liten godis och har alltid varit så himla söt.

Hämtade bil och shoppade nytt

På min lista igår stod även att hämta ut Williams ena bil som varit på service. Sagt och gjort när det var klart tog jag tillfället i akt och åkte och shoppade nytt till hemmet. Tanken var att köpa lampor men de som jag kollat ut var slut så det fick bli lite annat. Bland annat en liten sittpall till hallen, byrå till Tilda och en avlastningsbänk till eller framför min ena vägg. Såklart kom det även med en massa annat hem som det ofta blir när jag bara ska köpa en grej. Hur som helst så blev det toppen med pallen och avlastningsbordet.

Klickade hem nya posters

Jag eller vi bestämde också vilka posters som vi ska ha över soffan i vardagsrummet och vilka som ska upp på väggen i Tildas rum. En posters velade jag på länge och väl men det slutade med att jag ville visa killarna om de tyckte den jag hittade var lika fin. Så nu väntar vi med spänning på hur det ska bli med dem.

Ny dag nya tag

Äntligen fredag igen vilket känns bra. Idag ska jag äntligen göra nya naglar igen. Det är verkligen så behövligt. Kanske blir det en tur in till Söder för en fika med en vän och leta fredagspresent. Innan det blir fredagsfirande för min del. Vad har ni för planer för dagen?

6 thoughts on “Gårdagen var en bergochdalbana

Add yours

  1. På Ikea lyckas man alltid få med sig både det ena och det andra. Skönt att sonen fick komma hem igen. Jobbigt när man inte får vara där med dem. Ha en fin fredag ❤

  2. Sjuka barn är ingen lek, oavsett ålder.
    Här blir det bygge för hela slanten, i bästa fall kan vi bli nästan färdiga med trädäcket i helgen så vi kan åka iväg med husbilen igen snart.

  3. det brukar vara så när man shoppar att man får hem massa mera som man inte skulle ha. hoppas matcel blir bättre snart.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: