Wasa Grafiska ett modernt tryckeri

” Inlägget är i annonssamarbete med Wasa Grafiska ”

Hej

Att hitta rätt när man vill beställa tryckta produkter är svårt. Oftast är tryckerierna nischade inom sina specialiteter. Vilket gör att företagare ofta behöver anlita flera olika grafiker för sina trycksaker. Wasa Grafiska ett modernt tryckeri som skiljer sig från många grafiska företag. Då de har både kunskaper och erfarenheter om det mesta inom trycksaker och det grafiska.

Wasa Grafiska ett modernt tryckeri

Även om Wasa Grafiska inte är många anställda så har de erfarenhet som sträcker sig från blytyper till bildekorer. Dessutom tillverkar de nästan allt i sina egna lokaler. De har funnits som Tryckeri i Stockholm mer än 45 år vilket visar på en gedigen kunskap och erfarenhet inom sin bransch. Vilket skapar en bra trygghet för både företagare och privat personer som anlitar dem.

Snygga visitkort är alltid roligt att kunna dela ut som både företagare och privatperson. Det är viktigt att sticka ut och utmärka sig på alla sätt. Det sägs ofta att första intrycket är enormt viktigt för om det ska bli en affär eller det ska bli en vidare kontakt. Tänker att om man bara har någon minut på sig att göra sig och sin verksamhet intressant så kan ett proffisgt och unikt visitkort förstärka minnet av den första kontakten.

Stockholms bästa tryckeri

Många anser att Wasa Grafiska är Stockholms allra bästa tryckeri. Det grundar sig mestadels i hur de bemöter sina kunder och att de mer än gärna hjälper till om det uppstår problem. Målet är att alltid att bistå med sin kunskap för att kunderna ska bli så nöjda som möjligt. Personligen tycker jag det är enormt smidigt när företag jag anlitar kan hela branschen. Tänker att det skulle vara så smidigt om alla trycksaker kommer från samma grafiker så stilen och nischen följer en röd tråd.

Trycker med egen produktion och efterbehandling

Största anledningen till att de kan leverera så mycket snabbare än andra tryckerier är först och främst har en egen produktionskedja allt från originalarbete till tryck och efterbehandling. Det ska vara enkelt att beställa trycksaker i Stockholm. Snabba leveranser är en viktigt del i deras utbud. Så mina vänner vare sig ni behöver trycka loggor på era arbetskläder, nya visitkort, bildekaler eller inbjudningar är mitt dagens tips att höra av er till Wasa Grafiska. För tänk vad smidigt att anlita ett företag som kan det mesta i samma brasch.

KRAM

 

4 thoughts on “Wasa Grafiska ett modernt tryckeri

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d